Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Nikita285

Miesiąc do ŚLUBU a ja się platonicznie zakochałam!

Polecane posty

No dokładnie, to nie chodzi o tego artystę, tylko o to, że on jakby coś zapomnianego we mnie wybudził. Ślub tak jak pisałam w temacie już za miesiąc.

Nieważne kto. Istotne jest to, że stoję przed jedną z najważniejszych decyzji w swoim życiu a zachowuje się jakbym miała 15 czy 13 lat. Powinnam teraz się cieszyć,powinniśmy kończyć przygotowania a nie coś takiego... Ostatnio powiedziałam narzeczonemu, że źle się czuje, że chciałabym żebyśmy zrobili coś innego i dzisiaj byliśmy na randce i niby było fajnie ale cały czas mi czegoś brakowało. A może po prostu tak się dzieje po tylu latach w związku i wtedy wszystko co "nowe" wydaje się ekscytujące ponad miarę?

Gość jak idziesz
nie no takie laski mnie rozbrajają...:O jeszcze miesiąc temu byłaś pewna, że chcesz wyjść za mąż za narzeczonego i spędzić z nim całe swoje życie na dobre i na złe. teraz zakochałaś (!!!) się platonicznie w jakimś artyście, którego życia prywatnego nie znasz i już ślub stoi pod znakiem zapytania... wiesz co? zostaw Ty tego biednego chłopa już teraz bo takie jak Ty nie są warte normalnego faceta. dzisiaj jest pewna na 100% a jutro już nie...załamka...ile Ty masz lat 12 ???

No właśnie o tym piszę!!! Wiem, że powinnam być pewna. Opcji jest kilka: 1. To stres przedślubny i nie ma się co przejmować 2. Mój narzeczony się zmienił a ja dopiero teraz to zauważyłam, co można będzie naprawić albo nie. 3. Nasza miłość po prostu spokojnie wygasa i przez to zaczęłam zauważać innych mężczyzn i to chyba najgorsza opcja. 4. Brakuje nam(mi?) czegoś w związku i zauważenie tak kolorowej postaci mnie obudziło.

Gość jak idziesz
nie wiem co to jest, ale skoro Ty piszesz serio to współczuję Ci...

Zerwij, serio. ja też nie mogłabym zyć w związku który mi nie odpowiada. każdy jest egoistą pprzynajmniej w niewielkim stopniu i dąży do własnego szczęścia. nikt nie chce sie bmęczyć z kulą u nogi

Gość haahaha
wiedziałam,ze chodzi o Szpaka :D

Zerwę i co? Ciężko mi sobie wyobrazić życie bez narzeczonego. My jesteśmy bardzo dobrą parą, każdy nam to mówi. Może ze swojego "szaleństwa" wyrosnę i przestanie mi to przeszkadzać? Może to tylko etap przejściowy?

użyłaś epitetu "kolorowy ptak" na tyle kocham tą osobe, że wiem o kim mowa, a więc nie martw się, bo jest nas więcej, chętnie z toba pogadam!!!

użyłaś epitetu "kolorowy ptak" na tyle kocham tą osobe, że wiem o kim mowa, a więc nie martw się, bo jest nas więcej, chętnie z toba pogadam!!!