Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Mayor of London

Smiejmy sie!

Polecane posty

Dlaczego nie wyjdę do ludzi? Wyjdę... co jakiś czas do kolegów, tylko że to jest piwo we własnym gronie i do domu... nie mam do kogo wyjść, zresztą jakoś nie lubię do ludzi wychodzić, nie lubię imprez itp, nie lubię tłumów... mam trudności w kontaktach z ludźmi, przez 4 lata studiów nawiązałem kontakt z dwom osobami z roku, kontakt taki żebym pogadał normalnie z nimi, a nie że część i jak coś potrzeba tylko to się odezwę. Nie napiszę Ci gdzie mieszkam.

Czemu nie napiszesz mi, gdzie mieszkasz? Mnie nie ma w Polsce, mieszkam w Londynie wiec bez nerwow mozesz mi napisac. Widzisz, nie jest zle, wychodzisz do ludzi, nie jestes jakims dziwolagiem. Ja tez mam lepsze i gorsze dni. Tez czasami mam ochote siedziec w domu, nic nie robic, czasami spac pol dnia i zmarnowac drugie pol. Czasami tak robie, jesli tylko moge sobie na to pozwolic. Ludzie mnie draznia, nie lubie ich. Mam pare dobrych znajomych, moglabym ich policzyc na palcach jednej reki. Robie to, na co mam ochote, wychodze jesli tylko mam ochote. Wczoraj umowilam sie z kolezanka. Dawno sie nie widzialysmy. Dzis rano zadzwonilam odwolac spotkanie bo nie mialam ochoty jej widziec. Mam takie swoje male odstepstwa od normy. :)

Ja tez ide spac. Nie przejmuj sie. Zycie jest piekne, trzeba nauczyc sie cieszyc drobnostkami. Potrafisz, tylko jeszcze tego nie wiesz. Ja tez tak mialam. Tak samo.... Dobranoc.

Gość doowcipasek
Przychodzi baba do lekarza, ............... a lekarz też baba. :D :D :D

Mąż nieoczekiwanie wraca do domu, a żona ukrywa nagiego kochanka w szafie. Mąż był bardzo, zmęczony, więc od razu położył się z zasnął. W środku nocy kochanek, korzystając z okazji, przykrywa się futrem i wypełza z szafy. Mąż budzi się i pyta: - Kto tam? - Mol. - A futro?! - W domu sobie zjemundefined

RPA w czasach apartheidu. Czterech murzynów dźwiga lektykę na swoich ramionach oczywiście z białym w środku.Drugi biały stojący kilkanaście metrów dalej wyjmuje flintę i strzela do jednego z murzynów. Oczywiście lektyka z racji tego , że straciła równowagę wywraca się, białas który w niej siedział wstał, rozejrzał się, otrzepał i mówi - ja pierdolę, trzeci kapeć w tym miesiącu

Idzie garbaty przez cmentarz, nagle zza grobu wyskakuje śmierć z kosą i pyta -co masz na plecach? - garba Śmierć odcięła garba kosą i uleczyła w ten sposób garbatego, ten bardzo szczęśliwy biegnie pochwalić się kumplowi który był kulawy -idź nad cmentarz to może śmierć i ciebie wyleczy i bedziesz mógł normalnie chodzić. Poszedł kulawy na cmentarz, wyskakuje śmierć i pyta -co masz na plecach -nic -no to masz garba