Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Mayor of London

Smiejmy sie!

Polecane posty

Przylecieli Amerykanie na Marsa. Wychodza i nagle łapią ich kosmici. Zamykaja ich w kapsule i dają im 15 minut na wydostanie się. Przychodzą po 15min i mówią: - Jesteście słabi. Polacy, co byli przed wami, wydostali sie szybciej i jeszcze nam prezenty rozdali - a jakie to były prezenty? - nazywali to wpierdol, ale każdy dostał!

Dwoch wariatów kąpało się w rzece, i wyłowiło trupa. A trup był już nieźle podzieleniały. Mimo to wariaci pomyśleli, ze trzeba człowieka ratować, i tak zrobili. Pierwszy robi reanimacje. Wbił mu słomkę w dupę i dmucha. Trochę się zmęczył, powiedział do drugiego: - Teraz ty. A tamten wyjął słomkę, włożył druga strona i powiedział: - Brzydzę się tobą.

Stara chałupa na końcu świata, biedne małżeństwo, wychowujące sporą gromadkę dzieci. Pewnego wieczora chłop, pouczony przez lekarza, zakłada prezerwatywę. Małzonka oburzona podnosi lament: -Jasiek, czyś ty zgłupioł do reszty? Dzieciska butów na zimę ni mają, a ty se ptaka stroisz?!

Przychodzi stara babcia do apteki i mówi - Poprosze 200 prezerwatyw Farmaceutka patrzy sie tak na nią, ale jej podała cały karton comdomów. W pewnym momęcie nie wytrzymuje i pyta sie. - Przepraszam bardzo, ale po co pami te prezewrawywy A babcia odpowiada - A no telewizor mi sie popsuł, przyszedł majster i powiedział zebym kupiła bezpieczniki bo bedzie dużo pierdolenia.

Jak zaskoczyć Archeologa???????????? ??????????? ????????? ??????? Dać mu podpaskę i niech powie z jakiego to okresu

Przychodzi facet do apteki i wręcza receptę. Zakłopotana aptekarka długo ogląda ją i wytęża wzrok ponieważ na recepcie napisane jest coś takiego: "CCNWCMKJDMJSINS". W końcu rezygnuje i prosi o pomoc kolegę,Pana Czesia. Ten bez zastanowienia bierze lekarstwo z szafki i podaje facetowi, na co ze zdziwieniem patrzy aptekarka. Po załatwieniu wszystkich formalności i wyjściu faceta, pyta: - Panie Czesiu, skąd Pan wiedział co tu jest napisane? Na to Pan Czesiu: - A, to mój znajomy lekarz napisał "Cześć Czesiu, Nie Wiem Co Mu Ku*a Jest, Daj Mu Jakiś Syrop I Niech Spier***a".

Ten ostatni niedziel, czemu sie smucisz? Zycie jest piekne! Czytaj tu! Idą ulicą dwaj policjanci z psem Nagle podpiega mały Jasio kuca i cały czas patrzy na psa po pewnym czasie policjant mówi do niego -chyba chcesz zostać policjantem -Nie odpowiada mały Jasiu -To czemu tu kucasz cały czas -A bo mój tato powiedział mi że idzie pies z dwoma ch...mi

Gość dzifny
przeciez nie jest koniem

No chyba zartujesz. Tak od razu po urodzeniu? Nie mozliwe. Dzieci nie sa swiadome depresji. A zostales chociaz zdiagnozowany?

Pani przychodzi do klasy i pyta się dzieci: -Jak wy drogie dzieci wyobrażacie sobie św. Mikołaja Wiec pierwsza zgłasza się Kasia i mówi: -Będzie mróz, będzie ciemno, będzie śnieg padał a z nieba będą leciały laleczki, piórniczki, wózeczki itp... Drugi zgłasza się Wojtuś: -Będzie mróz, będzie ciemno, będzie śnieg padał a z nieba będą leciały kiełbaski, wołowinki, itp... A Jasiu siedzi tak na samym końcu, więc Pani pyta się go jak on sobie to wyobraża. Na co Jasiu: -Będzie mróz, będzie ciemno, będzie śnieg padał a na niebie wielka dupa - Jasiu, jak ty możesz tak mówić! -Bo Tata powiedział, że na Mikołaja dostane gówno

No bo poważnie... z tą depresją poporodową to trochę ironia była... ale taka prawda... przegrałem życie... tak jakby gdy się urodziłem ktoś powiedział "ten przegra życie" i wskazał na mnie palcem wskazującym prawej ręki... jestem bezsilny wobec tego... mam depresję :(

Gość niedziel to ja chyba sobota
brak nadziei powoduje deprechę

Na lekcji w-fu, pani każe wszystkim robić rowerek. Wszystkie dzieci ruszają nogami tylko nie Jasiu. Pani podchodzi do niego i mówi: - Dlaczego nie ruszasz nogami? Na to Jasiu: - Bo jadę z górki.

Ten ostatni niedziel ale w czym problem? Co Cie zasmuca? Okay, juz wiemy, ze masz depresje. Ale co mozna uczynic zeby w jakis sposob Ci pomoc?

Sam nie wiem czy to depresja... jedne dni mam bardzo dobry humor, mam w dupie to że jest do dupy, a potem przez tydzień mam depresję... może to psychoza maniakalno-depresyjna? :O

Rozumiem. A byles z tym u psychiatry? Bierzesz jakies lekarstwa? To raczej nie bedzie depresja. Czlowiek w depresji nie potrafi sie juz cieszyc niczym, a Ty jak wspomniales, maz czasami lepsze dni. Popadasz w skrajnosci od euforii po melancholie. Hustawki nastrojow. Moze osobowosc borderline?

Nie byłem u psychiatry i nie pójdę. Jestem zupełnie bierny wobec wszystkiego i nie podejmuję żadnych działań jeśli nie muszę, jak nie jestem przyparty do ściany że muszę podjąć jakieś działanie. Stoję w miejscu, kompletna stagnacja. Obecnie to jedynie do lasu lubię chodzić na długie, samotne spacery... i jedynie to robię z własnej i nieprzymuszonej woli.

:) Nie spierdoliles. Po prostu rozmawiamy. Ja mysle, ze Twoje bierne zachowanie to czyste lenistwo, wygoda moze. Na pewno nie depresja. Lubisz czytac ksiazki? Chcialbys zmienic swoje zycie? Masz jakies pasje w zyciu? Ile masz lat?

Lenistwo, ciekawe... a np brak potrzeby utrzymywania znajomości? To też lenistwo? Mam kilku kolegów i jak na piwo czy wódkę wyjść, to zawsze oni do mnie dzwonią, przez kilka lat znajomości ja nigdy nie zadzwoniłem, nie zaproponowałem żebyśmy poszli na piwo. Taka bierność to też lenistwo? Aż się dziwię że oni mnie jeszcze w dupie nie mają. Ogólnie to lubię czytać, ale bardzo mało czytam... chyba już się od komputera uzależniłem i nie mogę czasu znaleźć na czytanie bo jak nie siedzę przed komputerem to wolę połazić po lesie. Pasję... lubię chodzić do lasu i jeździć rowerem, to jest moja pasja. Zbieram monety. Pobieżnie interesuje mnie bardzo wiele rzeczy, historia, lotnictwo, militaria itp... Mam 24 lata.

W dodatku mam w głowie własny świat... dużo czasu spędzam rysując na komputerze mapy z granicami państw w moim świecie i na liczeniu ich powierzchni, liczby ludności i ustalaniu innych szczegółów. :O Robię to dopóki nie zdenerwuje mnie niemożliwość znalezienia w internecie jakichś ważnych dla mnie informacji... jak mnie zdenerwuje to wtedy kasuję wszystkie pliki i mam spokój na miesiąc albo dwa... i potem od nowa :O