Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Wirtualna Dziewczyna

Wielki brzuchol

Polecane posty

Siemka Wam dziewczyny ;) Mam taki problem...waga :( Jak poznałam mojego obecnego chłopaka ważyłam 56kg, teraz waże 73kg przy wzroście 167cm :( Strasznie się zapuściłam, próbowałam już się kilkakrotnie odchudzać ale bez skutku, jakoś nie mam motywacji. Codziennie mówię sobie, że od jutra zaczynam się brać za siebie, koniec słodyczy itd...ble, ble, ble...gadanie :( A mój brzuch jest wielki, wygląda jak bym była w ciąży a w ciąży nie jestem, uda mi strasznie zgrubłu i pupa :( Macie jakieś sprawdzone diety, ćwiczenia ? Potrzebuję motywacji a u mnie jej brak :( Pomóżcie proszę ! :( Pozdrawiam, Becia :)

Gość dzifny
ja znam bardzo dobra diete, ale pewnie ci sie nie spodoba

Gość dzifny
no bez zartow... nie zryj tyle :classic_cool: a czego sie spodziewalas? :D

Gość dzifny
niesmialo? :p to jedz, kto ci broni ale zapisz sie na fitness, wyjdz na rower, pobiegaj do tego, to nic nie bedziesz musiala zmieniac w diecie :p

Gość rowereek
A uprawiasz jakiś sport? Może po prostu na coś chora jesteś? Zawsze miałaś tendencje do tycia czy teraz taksie stało? Ja proponuję rower, bo to nie jest męczące, dobrze robi na sylwetkę oraz można przy okazji zwiedzić trochę świata :) napisz na gg to pogadamy o tym 3446 7328