Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość to okropne !!!!

Wiecie ile ludzi jest bezrobotnych i uzaleznionych od internetu ?? SZOK !!

Polecane posty

Gość to okropne !!!!

Ja tez jestem jedną z nich ,ale mam usprawiedliwienie. Jestem po dwoch operacjach i przechodze rehabilitacje. Wiec siedze przy komputerze na forach i czatach. I co ? Od 2 tygodni na czaterii , czacie WP widze TE SAME osoby , zmieniają nicki ale styl wypwoiedzi podobny :O Na forach to samo ,nie tlyko Kafeteria ,ale np na Wizazu... non stop te same osoby online, ciagle sie wypowiadaja :O To okropne siedzą calymi dniami nic nie robia ,tylko gapią sie w monitor :O i niby wszystko o zyciu wiedzą

Gość wczoraj zasnełam:
ja tez :O

Gość oogdkdkdkkkk
Ja tez przyznaje sie bez bicia ,ze nie mam pracy i 14 godzin dziennie spedzam przy kompie

Gość wiedzminka
ja przyznaje sie ze tez nie mam pracy, wiec co mozna robic powiedz mi? owszem to co w domu porobie, trzeba cos pomoc to tez, teraz w sumie cieplo to moze mniej siedze na kompie, ale w zimie to czesto....ale przynajmniej mozna sie wypowiedziec, wyzalic, uzyskac porady, a na na czacie kogos poznac :) Sa minusy i plusy, gdyby nie internet mialabym kompleksy i zylaw nieswiamosci ze tylko ja tak mam....:) Racja ze to zlo tak siedziec przed monitorem i psuc oczy i sie uzalezniac jeszcze bardziej

Gość karolajna 109
ja mam tak samo..:( od lat-6..

Gość ja tez tak............mam no
wlasnie