Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Euredyka mamaa

Jak śpią wasze 10miesięczne dzieci?

Polecane posty

Gość Euredyka mamaa

MOja mała budzi się chyba 3-4 razy na piciu. Weźmie dwa łyki i śpi dalej ale jednak sie budiz i to jest męczące :( nie wiem jak ją oduczyć tego. Oczywiście w momencie ząbkowania potrafi budzic sie dosłownie co 20 min wiec o tym nawet nie pisze ale chiałabym zeby przsypiała całe noce. Chodzi zazwyczaj spac o 20.30 a wstaje o 6.30 ale to picie nocne mnie dobija!

Gość moj mały ma tez 10 miesięcy
i śpi od 19 do ok 7 rano, nie budzi sie w nocy, jest na mleku modyfikowanym. Tak jest kiedy jest zdrowy bo jak ząbkuje albo jest przeziębiony to różnie bywa ze snem.

Gość uuu moj jak mial 10 miesiecy
to juz dawno przesypial cale noce. Pamietam, ze jak mial 10 miesiecy to pojechalismy na 2 tygodnie na Fuerteventura i naprawde wszyscy super wypoczelismy, mimo tego, co nam kazdy gadal. Maly ladnie spal jadl, bawil sie itd. Ale moj synek tez byl na modyfikowanym odkad skonczyl 2 miesiace, a noce zaczal przesypiac gdy skonczyl 5. Jak mial 10 to juz jadl normalne obiady, a mleko czy kaszke dostawalm tylko rano i wieczorem. Teraz ma 21 miesiecy.

Gość Aniolek @* aniolek
A co dajesz do picia w nocy? Ja miałam ten sam problem aż w końcu zamiast soku dostał zwykłej przegotowanej wody. Dwa tygodnie i od 6 miesiąca śpi od 19 do 6 czy 7 rano bez przebudki a ma 18mcy już

Gość Euredyka mamaa
zazwyczaj wąłsnie saok albo herbatkę - eh moze rzeczywiscie spróbuje z wodą. Jejku tylko moje dziecko nie śpi :( kurcze z moze cos jej dolega :(

Gość Aniolek @* aniolek
Nie no na pewno jest jeszcze więcej mam w takiej sytuacji. Każde dziecko jest inne i głównie od podejścia zależy jeśli wcześniej do czegoś się przyzwyczai trudno później tego oduczyc

moj syn tez budzi siechodzi spac po 19 ale na jedzienie okolo 5 rano i spi do 6. :) ma 9 msc

mój synek też się kiedyś często budził, teraz ma 3 latka i jest w miarę okej. za to Olcia, która ma roczek, jest wyjatkowo spokojnym dzieckiem i przesypia prawie całą noc jak aniołek :)

Gość moja corka spi
od 18.30-19 do 6. bez picia i jedzenia w nocy

Gość ttttre
moj synek tez sie budził do 1.5 roku od 2-3 razy w nocu potem na szczescie w koncu zaczął spac normalnie ale tez mnie to juz wykańczało

e spoko, moja tez sie budzi chyba tyle samo razy w nocy, z tym ze ona jeszcze okolo polnocy je mleko bo jest piekielnie glodna- zjada 180 ml wody+6 miarek mleka z kleikiem ryzowym. Pozniej ok 5, a czasem dopiero 7 rano. Z tym, ze moja w dzien prawie nigdy nie chce mleka, je normalnie obiadek, sniadanie, owoce.. A ty (skoro budzi sie tylko pić) faktycznie sprobuj z woda + ku p nawilzacz powietrza- moze serio chce jej sie pic. Ja tez nie raz sie budze w srodku nocy bo chce mi sie pić

Mój synek chodzi spać o 19 - 20 i śpi tak do 11 następnego dnia. A zdarzyło się, że i o 12 wstał. Ma 13,5 miesiąca. :) Także chyba wiele zależy od charakteru dziecka. Myślę, że jak będę miała drugie to będzie niezła jazda - tak dla równowagi. :D

Gość potrawka 777
synus wypija 5 piw i spi jak zabity

Gość gardejka
Klempa a z tyle godzin śpi? to chyba przesada...

klempa- twoje dziecko chyba ma anemie.to nie jest normalne zeby tyle przesypialo.