Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

A-129 MANGUSTA

Piszę petycję do 'władz

Polecane posty

Kto się podpisuje? :) Chodzi o zdjęcie z programu antenowego magazynu "997'. Od X lat oglądałam ten program, niestety zszedł z anteny z powodu niskiej oglądalności. Teraz niestety na stronie magazynu oglądam tylko powtórki programów. Za to jakieś gwiazdy tańczą, śpiewają, kocham Cię Polsko ( oz zgrozo!) puszczają a jakże.. Polacy mają dziwną mentalność.. Dla osób interesujących się kryminalistyką, wydziałem kryminalnym polecam póki co stronę www.hcfor.pl - mnóstwo filmów i zdjęć z wypadków, wojennych reperkusji, samobójstw...

to tez sciagaja z anteny???? eh.... no slow brak ja sie podpisze bardzo chetnie

Kacia już dawno ściągnęli z anteny. Czytałam wywiad z Fajbusiewiczem , gdzie opisuje, że władze TVP nie chcieli dokładać do programu. Policja natomiast sprzeciwiła się zdjęciu programu z anteny, ponieważ wiele spraw wyjaśniło się dzięki świadkom-widzom. Prowadzący ocenia, że szanse ponownego wejścia programu na antenę są bliskie zeru.. Nic tylko podziękować. Tyle lat... :(

Brak slow do naszej TVP Jak ja tesknie za spikerami jak Suzin Loska Wander za telenowela W Labiryncie No jasne policja dzieki temu programowi chwytala przestepcow wiec dalej usunac go po co ich lapac niech brykaja na wolnosci szczesliwi jak mlode prosie w deszcz Moj podpis masz mojego szczescia tez innich tez zwerbuje dawaj ;)

Gość a propos, to nie wiem,
czego chcesz od kocham Cię Polsko?! :D to świetny program! uwielabiam fgo :)

Gość cukier w kostkach
Oj Jan Suzin tak Genialny spiker genialna dykcja nienaganna prezencja do dzis mam w uszach jego glos :) Cudo facet a westerny z Nim gdzie byl lektorem???? Klasyka klasyki

Na całe szczęście strona 997 jeszcze działa. Można obejrzeć pełnometrażowe powtórki programów. Ale ile można.. swoją drogą zdjąć program, który był od 25 lat na antenie to farsa. Nie mówiąc już o tym, że dzięki programowi a raczej widzom złapano bandziorów z największych grup przestępczych.