Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość trzecia kawa

Wy tu gadu gadu......

Polecane posty

Kawo, coś jest na rzeczy z tą damsko-damską kokieterią. Luśka, w moich słowach słoma czai się, ze szczerością im nie po drodze.

Refleks, refleks, Wiesz przecież jakie straszne rzeczy wypisują o bardziej systematycznych użytkownikach (o użytkowniczkach zresztą też) forum.

a niech wypisują:P swoją drogą nie wiedziałam, ze z ciebie taki tchórz:P:P:P

Gość cichbaby
No i to jest właśnie krępująca cisza. Pewnie dlatego, że sie przezywasz.

Niczego nie zgubiłam, nie znalazłam też. Dzieci znowu nie mam tak dużo. Z tego co udało mi się ustalić to jedno :). Taki był stan na dziś rano kiedy to dokonałam skomplikowanych "dzieciowych" obliczeń matematycznych.

Gość pierwsza kawa
😘

Jakbyś dobrze wykorzystał te 5 minut i pokazał swoje umiejętności w zakresie kulturalnego odbierania pieniędzy innym na rzecz swoich pracodawców, to kto wie - może nawet ja bym Cie zatrudniła Innymi słowy, nigdy nie wiesz, czy za rogiem nie czeka na ciebie szczęśliwy traf :P

tak czy owak lusiu nic nie powiem za to powiem wam coś innego byłam przed chwilą w sklepie i przede mną szła prawdziwa kobieta- drabina pierwszy raz na żywo widziałam u baby taki wzrost! mało tego miała niebotyczne szpile i obcisłe bardzo, bardzo krótkie spodenki no i wszystko ładnie piknie ale ten jej cellulitis wylewający się spod spodenek i będący na poziomie oczu przeciętnego człowieka- bezcenny i tym oto sposobem podbudowałam się i uznałam, że lepiej być tzw karaczanem:P

to swoją drogą lusiu:D ale skoro już ma się pewne niedociągnięcia to lepiej je mieć poniżej wzroku przechodnia:P

Oj Lusiu, teraz popłynęłaś. Jakbym te pieniądze z łamaniem rąk zdobywał, to bym zaimponował, ale kulturalnie?

zobacz lusia tylko ciebie zapytał wie dobrze, że mi to by niczym nie zaimponował:P