Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niwaaa

ciąża

Polecane posty

Gość niwaaa

w którym dniu ci ąży sie wymiotuje lub ma sie mdlości??

Gość karoline 90
U kazdej kobiety przebiega to inaczej

Gość niwaaa
ale kochałam się z chłopakiem 5 dni temu i nie zabezpieczylismy się, a teraz mam mdłości i bole brzucha na dole czy mozliwe jest ze jestem w ciazy i tak szybko mam objawy czy tylko histeryzuje

ze stosunku 5 dni temu nie jesteś jeszcze nawet w ciąży. Jajeczko jakby co dopiero się zagnieżdża, więc nie można mieć objawów ciąży.

Gość karoline 90
Na takie objawy to raczej troche za wczesnie.Nie panikuj:)

Gość niwaaa
słyszałam ze kolezanka mojej kolezanki tak miala czyli po kilku dniach nie mozliwe jest zeby miec objawy jakies??? prosze o odpowiedz bo sie bardzo boję

Gość niwaaa
a jak kochałam sie 2 dni po okresie to mozliwe ze mialam dni płodne??

Gość karoline 90
Miałas dni nie plodne .Nie panikuj.Za kilka dni zrob test:)Jesli bardzo sie stresujesz

Gość niwaaa
za tydzien mam wizyte u ginekoologa czy bedzie juz mogł tak wczesnie stwierdzic ciąże? czy to za wcesnie? ja mam bardzo nieregularny okres i słyszalam ze w takich przypadkach nawet po okresie kilka dni mozna miec dni plodne:((( boje sie

Gość karoline 90
Nie denerwuje sie .Bedzie dobrze:) Odwiedzisz ginekologa i wszystko sie wyjasni:)

Tak to jest jak się słucha " koleżanek koleżanek ". Tak wcześnie NIE MA się objawów. Raz Po okresie 2 dni MOŻNA mieć dni płodne, to dwa. Trzy to to, że gin tak wcześnie nic nie zobaczy.

zrob test, zrob test, zrob test!!!! Nie rozumiem tych pytan tutaj. W zasadzie zawsze mozna zajsc w ciaze, bo nasze organizmy sa nieprzewidywalne. Mozna miec owulacje juz w czasie miesiaczki i zajsc zaraz po niej. Dlatego nie wierze w tzw. naturalne metody.

Gość niwaaa
ale testu nie mozna robic kiedy sie chce sa tez wyznaczone jakies dni po okresie itd tak???

Gość niwaaa
no własnie ja nie iwem kiedy mam sie spodziewac okresu bo mam bardzo rozreglowany czyli 18 dni po stosunku tak i wyjdzie na 100 procent???

Gość zapałka123
bardzo rozregulowany, czyli jaki? Wiele kobiet uważa, że jak jeden cykl trwał np. 30 dni, a kolejny 35 to już "bardzo rozregulowane cykle" i powód do paniki. Zrób test w takim terminie, w jaki ostatnio miałaś miesiączkę. I najlepiej z krwi, a nie domowy.

Gość niwaaa
a jaki to jest z krwi/?

Gość zapałka123
Beta HCG, robisz odpłatnie w laboratorium, ceny różne. U mnie np. 33 zł. Robisz i nie ma domysłów, czy jest cień cienia drugiej kreski, czy nie.

Gość niwaaa
aha dzięki:********