Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niwaaa

seks

Polecane posty

Gość niwaaa

kocham pewnego chłopaka. Ale on niestety mnie nie kocha. Zaczelismy sie spotykac rok temu. Po miesiacu poszlam z nim do lozka bo strasznie mnie pociągał(dodam ze mam 19 lat). Spotykalismy sie tak kilka miesiecy potem kontakt sie urwał. I od niedawna zzaczal do mnie pisac, i tak postanowilismy sie znowu spotkac. Zaprosil mnie do siebie. Dodam jeszcze ze spotkalismy sie konkretnie na seks. A jak juz przyszlam do niego to on mi powiedzial za ma dziewczyne, i ze nie chce jej zdradzac ze sie ze mna nie prześpi. Powiedzialam ok. Ale na noc u niego musiaam zostac bo nie mialam jak wrocic. Jak przyszla noc to spalismy w jednym łozku i on zaczal sie dobierac do mnie. No i uprawialismy seks, i wtedy w lozku wlasnie jak spytalam czemu to robi to on powiedzial ze ta jego dziewczyna widocznie nie jest warta jego, ze to taka dziewczyna i nie dziewczyna. No to ok bylo milo. Czy ja dobrze zrobilam ze sie z nim przespalam?? Bo czuje sie troche wykorzystana. Teraz sie do mnie nie odzywa od tych paru dni. Co o tym sadzicie??

Gość fdsfds
sadzimy ze dajesz dupy kazdemu .

Gość wodzuuuu
mysle ze chcialo mu sie ruchac,i osiagnal swoj cel.

Gość niwaaa
nie! nie daje dupy kazdemu facetowi! spałam tylko z nim bo tylko jego caly czas kocham pomimo ze wiem ze on nic do mnie nie czuje, i dla niego zrobilabym wszystko

Gość wodzuuuu
jakby kazal Ci kogos zabic,albo zebys zbila siebie tez bys to zrobila bo Ci kazal?

Gość OneTwo
Chciałbym kiedyś spotkać dziewczyną, która zrobi wszystko dla mnie.

Gość niwaaa
wodzuuu, no nie zabic to bym chyba nie zabila ale jesli chodzi o seks i te sprawy to nie potrafię się mu oprzec i on o tym wie , bo wie ze go kocham i nie iwem dlatego czy on tego nie wykorzystuje jak chce mu sie poruchac

Gość wodzuuuu
mloda jestes i glupia,dlatego popelniasz bledy,ale musisz nauczyc wyciagac sie z nich wnioski,bo jak skinie palcem to polecisz na ruchanie,bo mu sie chce.Jak bedziesz miec kogos tez bedziesz latac sie z nim bzykac?

Gość niwaaa
nie jak bym kogos miała to bym go nie zdradzała, nie jestem jakąs kur*ą, ale narazie nie iwem czy pokocham kogos innego, uwazasz ze powinnam zerwac z nim kontakt???

Gość wodzuuuu
dla Twojego dobra,tak uwazam.