Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kj,hjj

chciałabym być chudziutka! osoby chude zdradźcie sekret..

Polecane posty

Gość kj,hjj

Mam 170 cm wzrostu ok. 60 kg, chciałabym ważyć z 5 kg mniej...jem naprawdę niedużo ;/ nie wiem czy jeść lepiej tylko wtedy kiedy jestem głodna, czy lepiej regularnie? nie chcę diet, bo nei jestem ich zwolenniczką, a też nie cche sobie wszystkiego odmawiać, tylko czadsami też zjeść coś słodkiego czy mniej zdrowego... Jak Wy chudzinki robicie to, że jesteście tak szczupłe? Teraaz zbliza się sesja, więc też nie będę miała za wiele czasu na jakiś sport... A czy duży wpływ ma na to wszysctko co weekendowe imrpezowanie = picie alkoholu? Jak osiagnąć niższą wagę i kilka cm mniej w biodrach?

Gość chuda jak kij
Jem bardzo mało i głównie warzywa. Specjalnie zaniżam sobie kaloryczność posiłków bo lubię zjeść coś słodkiego, napić się wina, piwa, drinka. A że robię to niemal codziennie - muszę oszczędzać na jedzeniu. :) 170 cm 49 kg

Gość kj,hjj
chyba też tak muszę robic, żeby jeść jedynie kiedy już naprawdę muszę....dzięki temu na imprezach będę mogłą sobie pozwolić czy na coś słodkiego i będę starała się ćwiczyć. Ale zauważyłam, że kiedyś byłam chudsza bez zadnych wyrzeczeń, a teraz czym więcej kontroluję, ćwiczę myślę o tym jestem grubsza;/

Gość kj,hjj
tylko ja w smie nie jem naprawdę dużo :( może w weekend więcej ale nie obzeram sie ;/

Gość chuda jak kij
To może zacznij ćwiczyć? Ja ćwiczę (intensywnie) pół godziny dziennie. I źle się wyraziłam z tym jedzeniem. Ja nie jem wtedy, kiedy muszę bo jestem bardzo głodna. Ja jem niewiele, ale często, o stałych porach, by nie dopuścić do uczucia głodu. Jeśli pomiędzy posiłkami (a zjadam ich sześć dziennie) robię się głodna - dojadam. Uznaję, że lepiej walnąć trochę więcej kalorii niż ryzykować zasłabnięcie lub "kompuls". :)

Gość kj,hjj
chciałabym być taka chudziutka jak te gwiazdy w tv, np Sablewska, Kożuchowska, co one robią, że takie są :(

Gość kj,hjj
powiedz jeszcze raz jak jadasz? np przez cały dzień co ? i jakie ćwiczenia wykonujesz? pozwalasz sobie na słodycze, czy na imreazach na jakieś przekąski? czsami jakiś fast food?

Gość looooooooo
jedz dużo warzyw, codziennie jakaś mega surówka

Gość chuda jak kij
Ja nie znoszę fast foodów więc ten problem u mnie odpada ;), ale kocham słodycze więc jem sporo "na słodko" Jem mniej więcej tak: 8.00 owsianka (mieszanka płatków owsianych, żytnich, jęczmiennych, orkiszowych, pszennych, ryżowych, wszystkich możliwych otrąb + suszone owoce (na co mam ochotę - śliwki, morele, żurawina, figi, rodzynki, wiśnie) + łyżeczka siemienia lnianego (bądź sezamu) + miód Na mleku lub wodzie. Na co mam tego dnia ochotę. 10.00 Warzywa (surowe) + pasza (kasza, lub soja, lub soczewica) + mięsko (gotowany kurczak, lub śledź, lub plaster wędliny (własnej produkcji) 12.00 Warzywa (surowe) + pasza (kasza, lub soja, lub soczewica) + mięsko (gotowany kurczak, lub śledź, lub plaster wędliny (własnej produkcji) 14.00 Warzywa (surowe lub duszone) + mięsko (ryba lub tatar (z łososia bądź wołowiny) 16.00 surowe jajeczko, albo owoc, albo biały serek 18.00 Jogurt naturalny, albo biały serek, albo surowe warzywa Tak to wygląda najczęściej. Słodycze podjadam praktycznie codziennie (czekolada, albo chałwa, albo marcepan) pomiędzy posiłkami. Alkohol pijam dwa - trzy razy w tygodniu (lampka wina bądź jedno piwo z sokiem) Aaaa... żeby nie było, że się katuję. Ja uwielbiam surowe produkty (tatar, jaja, warzywa). Myślę, że będzie równie dietetycznie jeśli to ugotujesz ;)

Gość kj,hjj
to ja jem dużo mniej od Ciebie ;/

Gość chuda jak kij
To co Ty zjadasz dziennie?

Gość kj,hjj
np wczoraj: serek wiejski z otrębami, jabłko, 2 wafle ryżowe i 2 miski musli z otrębami z mlekiem % dzisiaj: musli z mlekiem %, jabłko, sałatę z ogórkiem i jogurtem, loda

Gość szczuplutkaaaa
nie wpierdalaj jak swinia.

Gość kj,hjj
to jest duzo?

Gość kj,hjj
Pytam naprawdę poważnie, mógłby mi ktoś mądrze doradzić, coś co dałoy efekty ...

Gość Viola

Mój sekret tkwi w dobrym, zdrowym jedzieniu i w diecie dobranej pode mnie - test dna. To najlepsze co mnie spotkało. Nie wiedziałam, ze takie cos istnieje. Ale robi wiele dobrego! Daje poznać lepiej swoje ciało i dzięki temu schudłam. IGenesis u dr dethloff! Jak was na recepcji zapytają jaki model to odpowiedźcie MODUŁ SLIM! SERIO DUZO DAJE

Gość Olga B

Jak zobaczyłam dr Dethloff to aż mi się ciepło zrobiła. ŚWIETNA specjalistka w kwesti wyglądu itp. Miałam przyjemność, kilka razy być u niej zabiegach i nigdy nie zawiodłam się więc mam nadzieje, że z iGenesis będzie tak samo! MUSI BYC DOBRZE

Alkohol pewnie ma wpływ... Jedzenie bardzo mało też nie zawsze jest odpowiedzią na schudnięcie... Jeżeli potrzebujesz (darmowych) porad albo pomysłu na ćwiczenia w domu zapraszam do mnie na bloga. Schudłam 14 kg i nie czułam się jakbym była na diecie (a wcześniej przez lata byłam pączkiem i nic nie działalo 😞 ) . U mnie zdrowe jedzenie, regularne ćwiczenia, również w domu i regularność w obu... 

Gość Olga B

Jak zobaczyłam dr Dethloff to aż mi się ciepło zrobiła. ŚWIETNA specjalistka w kwesti wyglądu itp. Miałam przyjemność, kilka razy być u niej zabiegach i nigdy nie zawiodłam się więc mam nadzieje, że z iGenesis będzie tak samo! MUSI BYC DOBRZE