Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość co robiccc?????

chrzesnica sobie zarzyczyla laptopa na komunie

Polecane posty

Gość co robiccc?????

komunia ma byc za rok a juz wiem, ze chce laptopa. Co jest najlepsze mnie na laptopa nie stac, nie mam nawet aparatu ani nic, kompa mam starego, zepsutego, biurko potrzebuje nowe i dowiaduje sie ze mam kupic na komunie laptopa. Ehh :O

Gość co robiccc?????
a jej matka znaczy tej mojej chrzesnicy mrugnela do mnie z szelmowskim usmiechem i szepnela ze nie obraza sie jesli dorzuce quada i lalke barbie typu kate middleton bo podobno moja chrzesnica jest jej fanka :o

Gość co robiccc?????
oo a jej tatus a moj brat to nieudacznik i pasztet czesto pomagam im finansowo a tu takie cos :o jestem oburzona

Gość co robiccc?????
Na osiemnastke podobno chce miszkanie... :O

Gość eloł eloł
hahah ale bezczelność :D to koorva lepsze prezenty niż na ślub ja pieerdolę :classic_cool:

Gość triggery
zastaw sie a postaw sie, sorry ale nie ma innej rady ale wiesz co podobno mozna niezle nerke obchnac

Gość czyli jednak się zgadzamy
n to ja bym mrugnęła porozumiewawczo do matki chrześnicy, że niestety, ale za rok, akurat w dzień komunii będę miała sraczkę :D a tak serio- powiedziałabym tej matce do słuchu:O aż się wkurzyłam, ludzie!!!!!

Gość takie czasy...
powinnas ładnie wyjasnic jej rodzicom ze takie prezenty nie wchodza w gre.. kazdy daje to na co ich stac a nie jakies prezenty z kosmosu. tutaj gdzies byl juz temat o prezentach komunijnych...

Gość ile jeszcze założysz topików?
Sami chrzestni dzisiaj na forum i same pazerne chrześnice. Już ci chyba z pięćdziesiąt osób odpisało. A laptopy, akurat dzisiaj, nie są już szczególnie drogie. Rower - klasyka prezentów komunijnych, to porownywalny wydatek.

Gość co robiccc??????
w dodatku tych lalek nie ma w polsce !!! sa zagranica i to za spora sume no ale coz...pojade po nia :o od dzisiaj zaczynam oszczedzac...

Gość czyli jednak się zgadzamy
ma się brać do roboty, żeby kupić gówniarzowi laptopa?:D jeśli ja miałąbym zbierac na lapka, to dla siebie, a nie dla bezczelnych szczyli:O🖐️

Gość co robiccc??????
niedosc ze odpalam im raz na miesiac setke to oni z takim czyms wyskakuja :o a sami sa niezaradni i chuja warci!

Gość co robiiiccccc?????
podszywie spadaj, pewnie jakas matka-frustratka co tez nastawia bachora na wysysanie pieiedzy z chrzestnych :O

Gość co robiccc??????
maja chlew i burdel w mieszkaniu! chalupa i meble znaja czasy PRL-u :o a oni zawsze wypachnieni , ona pomalowana jak dama jakas :o

Ty sobie zarzycz w rewanżu słownik ortograficzny i będziecie kwita :)

Gość co robiccc??????
podszywie spadaj, pewnie jakas matka-frustratka co tez nastawia bachora na wysysanie pieiedzy z chrzestnych spierdalaj stara trąbo! [ pokazuje jej dupę na do widzenia ]

Gość muahahahhahaha
Ja na komunię od chrzestnej dostałam słodycze za 20 zł i też byłam zadowolona 🖐️ :D Za to rodzice odwalili mi PLAYSTATION :D Według mnie powinna kupic jej łańcuszek (Bozię :D) i tyle

Gość bhambe
Gdzies słyszałem, że chrzestni tak po prawdzie to mają być odpowiedzialni za rozwój duchowy dziecka i prezenty materialne powinny być z tym związane. Czyli powinieneś dać łancuszek, jakieś książki religijne itp. a nie jakies laptopy. Oczywiscie rozumiem, że presja otoczenia wpływa na to co chrzestni dają, ale to już twój wybór.

Gość co robiiicccccc?????
moja wypowiedz byla tylko ta pierwsza i ostatnia. rreszta to jakis glupi podszywacz. moja siostra - matka chrzesnicy tylko jej jeszcze przyklaskuje w tym wszystkim :O im jak sie kupi prezent za parenascie/paredziesiat zlotych to one sie w ogole nie ciesza. one musza miec lego za 300 :O

Gość muahahahhahaha
Ewa, a Ty sobie nie RZyczysz?

Gość co robiccc??????
moze im dam moj komputer najwyzej...

Gość pozdro z kanadyyyyyyyyyyyyy
te lalki sa na ebay uk

niezle ludzi poryło... ja na komunie rower dostalam i rolki i byłam wniebowzieta... dziecko to moze jeszcze miec wyobraznie , ale ze mamuska sie tak zachowala? co z tego ze jestes chrzestna, jak nie jest to prezent na twoje mozliwosci to kup to co uwazasz... albo daj pieniadze, niech sobie uzbiera wiecej i sama kupi. a co jak sobie zazyczy ferrari to jej kupisz?

Gość co robiccc??????
jeszcze jakis aparat to bym moze kupila ale laptop, quada, lalki? no ilez mozna.:o niby zarabiamy z mezem miesiecznie te 20/30 tysi ale co mam bekartom rozdawac??? dajcie spokoj

Gość co robiiicccccc?????
ewa 33 - liertowka glupia rozpierdalaczko szczesliwych rodzin

Gość co robiccc??????
moja wypowiedz byla tylko ta pierwsza i ostatnia. rreszta to jakis glupi podszywacz. moja siostra - matka chrzesnicy tylko jej jeszcze przyklaskuje w tym wszystkim im jak sie kupi prezent za parenascie/paredziesiat zlotych to one sie w ogole nie ciesza. one musza miec lego za 300 glupia to ty jestes tepa cipo :P