Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wiktorrr

ponoć przystojny, ale nieśmiały

Polecane posty

Gość wiktorrr

z twarzy podobno model, sylwetkę mam taką jak facet na reklamie f&f po prawej stronie forum (pierwszy z lewej), ale mam wadę, którą jest nieśmiałość. gdzie mogę poznać dziewczynę? brakuje mi już jakiegokolwiek kontaktu z płcią piękną od dość dawna. często się uśmiechają do mnie dziewczyny w wielu miejscach, ale takich sytuacji na pewno nie wykorzystam nigdy. gdzie powinienem się pojawiać w takim razie, żeby nie być starym kawalerem?

specjalnie odblokowałam reklamę - bez rewelacji ;) nie am dla Ciebei nadziei zostaneisz następca ofermy ;)

Gość wiktorrr
jeszcze niedawno większość dziewczyn była zachwycona tutaj moją fotką. :) kim jest offerma? jakieś pośmiewisko tego forum?

Gość Za nic Nie
fiku miku a od kiedy ty soba cos prezentujesz, ze szans nie chcesz dawac?

Gość wiktorrr
może woli większych facetów. fakt, że niezbyt atrakcyjne dziewczyny mają spore wymagania..

Gość Za nic Nie
i moim hobby jest przesiadywanie calymi dniami przed kompem na forum gdzie wypowiadaja sie brzydcy i glupi. ehe

Gość to pokaż tą swoją fotke
ocenimy:)

Powinieneś reagować na te uśmiechy i po problemie, kilka razy pomyślisz "zrobiłem z siebie idiotę" ale co tam, nie będziesz żałować :)

Gość wiktorrr
ja bym ci nie dal szansy, bo masz za wysokie mniemanie o sobie, co jest równe głupocie moim zdaniem. postaraj się inaczej leczyć kompleksy. :) czyli chłopak ma się męczyć o jeszcze lepszą sylwetkę, kiedy ty będziesz siedziała przed kompem i mało tego, dogryzała innym? :) nie pokażę zdjęcia, bo nie już znam opinie i szukam odpowiedzi na pytanie postawione w temacie.

Gość wiktorrr
chłopakowi bez dziewczyny ciężko dostrzec w tym, co napisałaś ironię, bo zaniża mu się poziom wartości wraz z upływającym czasem i nie ważne jak by wyglądał, to będzie źle o sobie myślał..

czasem ironizuję, nie oceniam facetów po sylwetce, dla mnie ktoś kto uważa że tylko to (ładny wygląd) ma do zaoferowania, a tak wynika z Twojego wpisu jest nieciekawy ;)

Wiktor, to trza jak najszybciej coś robić, żeby nie zanizyć całkowicie swej samooceny. Wiesz co najlepiej robi na myślenie? Jogging. Spodobasz się laskom, taki biegający, np. bardzo wolnym truchtem. Jesteś z dużego miasta czy jak? Tam duzo lasek biega (niekoniecznie grubych, sama jestem szczupła i biegam). Może one same zagadaja. Niektóre z nich to pewniary. ja jak cię zobaczę, to zagadam hihi ;) No i spróbuj się do nich uśmiechnąc i dłuzej spojrzeć w oczy. To nic, ze się będziesz wstydzil i rumienil. Niech one spłosza się pierwsze ;)

Gość wiktorrr
fiku mikuuu - też uważam, że wygląd nie jest najważniejszy, ale żeby chcieć kogoś poznać musi nas pociągać. fryzka - biegam w lesie, bo tylko tam można dobrze trenować. na mieście to nie bieganie :)

Gość wiktorrr
a poza tym moja samoocena tak podupadła, że wstydziłbym się biegać po mieście, bo przecież źle wyglądam, nie ten wzrost, nie ta waga, itd. jest coraz gorzej z dnia na dzień i rzeczywiście jestem na drodze, by zastąpić offermę (już przejrzałem jego tożsamość). :)

Wikor, no i widzisz, gdzie ty chcesz poznac tę laskę ;)

Gość ale ty
wiktorr ja się zgłaszam na chętną ;)

Wiktor, no ja też się dziś troszkę wstydziłam. Nie ma co. Bluzka na ramiączkach, króciutkie spodenki, ale ubrałam taką czapkę na głowę, przysłoniło mi twarz i biegało się pewniej (i to nie po jakimś mega publicznym miejscu, raczej powiedziałabym, że w ogóle, ale jednak ludzie chodza na spacerki). Patrzyli się na mnie nie ma co, ale moja samoocena się podniosła i jesli biegasz, to powinieneś był zauważyć, że człowiek wtedy czuje się o wiele lepiej i pewniej. Super sprawa, powiem ci :)

Wiktor, pobiegaj z jakimś znajomym... No nie wiem, albo z kimś z rodziny. Wyciagnij kogoś. Ja biegam sama. A skad "mniej więcej" jesteś?

Gość wiktorrr
mniej więcej, a właściwie dokładnie, to ze szczecina. :) na pewno się nastrój poprawia, bo organizm endorfiny wytwarza w czasie wysiłku, to masz rację. :) rzeczywiście pewnie błąd, że tak nie biegam. możliwe, że to się zmieni. :) "a ty" - skąd jesteś? :)

Gość ale ty
lol szczecin to za daleeko :( ja mam 25 lat więc pewnie jesteś młodszy :/ no nic szukaj dalej ;)

No to ci zazdroszczę, masz piękne widoki :)

Gość wiktorrr
szczerze, to niezbyt mi się szczecin podoba. ;) nad morzem za to zupełnie inaczej się biega. niemniej wydaje mi się, że Ty masz jeszcze ładniejsze widoki na południu. :)

Kurczę, to musimy się wymienić ;) A jak to własnie z tobą jest? Chodzi do jakiejs szkoly? Na jakim etapie jestes zycia? Bo wiesz, jeśli masz 40 lat i brak pracy, to coraz trudniej jest sobie "kogoś" znaleźć, a co dopiero poznać - tu juz trzeba wierzyc w siebie i swoje mozliwosci ;)

Gość wiktorrr
mam 20 lat i studiuję aktualnie. a Ty już po tym etapie? :)

Etap dość przejściowy. ;) 17 lat i oczywiście też wyruszę na studia, jak na razie 2 lata do matury :)