Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość worriedgirl

PROBLEM

Polecane posty

Gość worriedgirl

Witam, zwracam się do Was z prośbą o pomoc. 9 kwietnia byłam na imprezie, na której, przyznaję, wypiłam trochę za dużo alkoholu. Nie wiem czy nie wydarzyło się na tej imprezie nic bez mojej zgody, a wcześniej byłam dziewicą ( nie wiem jak to sprawdzić, a terinn u gina za 2 tyg :/) 4 dni potem dostałam normalną miesiączkę, jednak teraz już ją powinnam mieć a mam tylko taki brązowawy śluz. Nie bolą mnie piersi, nie są też powiększone. Czy jest jednak możlwość, żebym zawszłą w ciążę, mimo, że powinien to być mój niepłodny dzień a potem miałąm miesiączkę? Błagam o pomoc Z góry proszę o nie osądzanie tylko rzeczowe odpowiedzi :)

jesli po tym zdarzeniu mialas okres to niemozliwe zebys teraz byla w ciazy :D:D:D

Gość worriedgirl
Dziękuję bardzo za odpowiedź. Poprostu zastanawiałam się czy nawet jeśli okres był tak szybko po tamtym dniu to oznacza, że nie mogło dość do zapłodnienia, a słyszałam, że niektóre kobiety mogą mieć krwawienia podczas ciąży :)

Gość worriedgirl
A ja niestety tak mam, że dużo rzeczy mnie martwi, a to troszkę nie dawało mi spokoju. Dodam jeszcze, że jestem na dość wymagającej diecie, więc może to z jej powodu mam problem z okresem..

Gość worriedgirl
Ok, jestem dziewicą to nie zauważyłabym nic po liku godzinach ( czyli rano)? Zwłąszcza, że mam bardzo wąskie wejście od pochwy. Do tego stopnia, że używanie tamponów w moim przypadku jest niemożliwe