Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Chcę mieć przyjaciela

mam 14 lat i mam chłopaka, ale nie

Polecane posty

mam 14 lat i mam chłopaka, ale nie całujemy sie jeszcze, tym bardziej nie macamy, a co dopiero mówic o penetracji miedzy nami, ale moja mama i jego mama sa przeciwni temu abysmy chodzili razem ze sobą.Chodzimy od marca, dopiero od maja trzymamy sie za reke.Mojego miska matka jest zła na niego bo wszystkie sąsiadki sie podsmiewują że jej mały michałek to juz kawaler bo ma dziewczyne, a on jest dla niej takim cyckiem i syneczkiem mamusi, dlatego jest przeciwna temu, zwłaszcza jak sąsiadki sie podsmiewują, moja mam tez jest zła na mnie, i każe zakonczyc znajomosc bo jeszcze jestem za młoda na flirty, ale ja nie chcę bo to jest mój jedyny przyjaciel , nie kocham go miłoscia cielesna, ale kocham go za jego inteligencje i empatie, przykro mi jest bo sa wojny o to w domu u mnie jak i u niego :( Codziennie razem wycghodzimy na deskorolke albo rolki, a oni nam każa zaprzestac się spotykania z sobą. Dla mojej mamy wyraz kolega/przyjaciel/ chłopak to jedno to samo, nawet jak mówie o nim kolega to awantura zebym skonczyła z romansem na rowerach czy rolkach

Gość Kinia91
Faktycznie trochę głupia sytuacja bo widać że mimo że jesteście młodzi do bardzo rozważni i tak trzymać. Czytając twoją wiadomość ucieszylam się że są jeszcze normalne nastolatki na tym świecie.

daje rady z nauką, mam podzielnosc czasu na jedno i drugie xmetaxa to takiego wesołego sie tobie przytrafiło????

ja tez zawsze latałam z chłopakami za piłką ;) i miałam najlepszego przyjaciela a nie przyjaciółkę. Oni są przewrażliwieni :O

Gość ja pitole noo
haah... matka zapewne mysli ze od trzymania się za ręke to w ciaze się zachodzi :(, mam niekiedy wrażenie że rodzice sa głupsi i bardziej bezgranicznie jebnieci od swoich dzieci To oni im wciskają kit o ciążach, o romansach o jakis puszczalstwach sie a później córka widząc to jak ją matka niesprawiedliwie postrzega wkoncu robi w tym kierunku krok, ja cały czas słyszy jaka to ona siaka i owaka

Ojej, przestańcie z tym do nauki i do nauki. "Chodzenie" w tym wieku jest na swój sposób urocze, dziewczyna i jej chłopiec mają zdrowe podejście, nie pakują się w seks w tym wieku i to się chwali :) To ważne, by budować zdrowe relację partnerskie nawet we wczesnym wieku, żeby potem mniej byłoby takich tematów jak "Mam 29 lat, nigdy nie miałem/am dziewczyny/chłopaka" Ja Wam życzę szczęścia, uśmiechnęłam się czytając temat :) A mamy... cóż, tak mają. Nie robicie nic złego, więc zbyt się tym nie przejmujcie.

Gość lum pole luum
Oj młoda jesteś no i co by Ci tu poradzić? Gdybyś miała 4 lata więcej to mogłabyś trzasnąć drzwiami i nic jej do tego. A tak, może próbuj na spokojnie z mamą pogadać? Wiesz, jak ja miałam 18 lat to moja mama była przeciwna facetowi i też chyba miała wrażenie że od pocałunków zajde w ciąże, z resztą... rodzice są nienormalni. Zrób inaczej - jak z mamą nie da się pogdać idź do pedagoga! Ona Ci doradzi, wesprze Cię, potem wezwie rodziców i może przemówi im do rozsądku? By Ci zaufali, pomogi, wsparli a nie robili gówniare... Masz 14 lat a to do czegoś zobowiązauje, do zaufania wobec Ciebie... Masz prawo mieć choć odrobinę swojego życia.

Gość loooloo end lolooo
.............nawet jak mówie o nim kolega to awantura zebym skonczyła z romansem na rowerach czy rolkach HaaHaaaHaaaaa- romans na rowerze czy rolkach , a to dobre, romans w wieku 14 lat, :D chyba że matka sama siebie pamięta jak miala 14 lat i co ona wtedy wyraniała :p :) hiihii

Gość hiihuuheehaaa
ja tam mialam mena juz wieku 13 lat :) i nawet buzi sobie dalismy po pól roku, to był dopiero Hardcorn :p

Gość 8877uuikjkj
hmm.. jakies to przykre :( mamcia nie pozwoliła się 14 letniej córci macac ze swoim boyem i dziecko sie popłakało , masakra :(

Gość ytyyuu
:D :P :classic_cool:

Gość tdsgdshd
podbijasz świat młoda :D

Gość A ja sądzę, ze Twoja mama ma
rację. Na flirty przyjdzie czas. Najpierw trzeba do szkoły chodzić potem dostać dobrą pracę albo iść na studia. Jak masz kasę to wtedy sobie możesz myśleć o facetach :) napisałem to półżartem, ale jak mówię na flirty przyjdzie czas.