Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

9 miesiecy

czy ubieracie dzieciom body pod ubranko?

Polecane posty

czy zakladacie swoim maluszkom w taka piekna pogode jaka jest teraz body pod bluzke i spodenki?

Gość aniulka1309
Tak.

Gość sfdfddddd
ja zakładam samo body i spodenki

Gość nie, tylko bluzeczka
i spodenki, albo sama sukienka. i tak jest w tym przypocona to nie wyobrazam sobie jak moglaby miec jeszcze pod spodem body. ma 11 miesiecy

w taka pogodę body..i jeszcze bluzka na to?... rozumiem body z krotkim rekawkiem ale samo..niepotrzebna juz jest bluzka..wiesz 24-25 stopni jest...tobie chyba tez byloby gorąco jakbys pod bluzke zalozyla jeszcze cos.. jeszcze noworodek rozumiem ale sadzac po twoim nicku dziecko ma 9 miesiecy...moj jak mial tyle same krotkie spodenki i krotki rekawek nosil..

Gość sjmsnsx
Tylko body na krótki rekawek, skarpetki i letnie spodnie. Ma 8 miesięcy

Nie - wczoraj i dzisiaj "chodziła" w body z krótkim rękawkiem, cienkich spodenkach i skarpetkach, które sobie zresztą zdejmowała, aż jej odpuściłam;) Ma 6,5 miesiąca.

w taka pogode moj ma body z krotkim rekawem i lekkie spodenki +skarpetki, wysmarowany jest kremem z filtrem, zeby go sloneczko nie spalilo przypadkiem... mysle, ze jest w sam raz ubrany, niewyobrazam sobie go pakowac jeszcze w koc jak to niektore mamy na spacerach robia :/

rozumiem was.ale wy zakladajac body to dziecku nic nie podwieje w razie czego pod bluzeczke a ja pytam o to bo wolalabym zakladac bluzke i spodenki ale boje sie ze jej sie plecki beda odkrywac ;/

Gość racjonalnie423
Odkryją jej się plecki i...? Rozchoruje się czy jak? Spokojnie, jesli jest cieplo i grzeje słonce to nawet jesli na chwile plecy dziecka ujrzą swiatlo dzienne to nic mu nie bedzie, przeciez nie wystawiasz ich na mróz czy zimny wiatr...

podobnie jak racjonalna uważam, że nie należy przesadzać. w taką piękną pogodę można spokojnie założyć bluzeczkę i spodenki

ja mojemu ubieram body i spodenki takie za kolano ,pogoda jest piękna wiec lepiej nie przegrzewac dziecka;)

Gość łojakcipło
nie, za duza juz jest:)

Ja dziś swojego ubrałam w body z długim rękawkiem, ogrodniczki, skarpetki i kapelusik. Było 24 stopnie jak wychodziłam.