Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Polecane posty

Gość no coć ty naprawde ?
pisze do tej wyżej co twierdzi ,że mamy jak wiadra :) po to własnie jest szycie debilko ...tobie powinni mózg zaszyć .

Gość Anonim @
Ty sama wyglądasz jak worek bez mózgu

Gość Anonim @
.

Gość przyszlamamaaa111
Jak mnożna pisać o mamie "worek rozplodowy". Rozumiem, że Twoja dupa sluży tylko do "walenia". Pomyśl, że są kobiety, które mają satysfakcjonujący seks i śliczne dzieci. Moja mama po trzech porodach, a wygląda świetnie i na pożycie nie narzeka:)

Gość urodzilam dziecko ale
widzialam ten filmik ja pierdole oni rozcinaja takimi nozycami krocze?dobrze ze nie wiedzialm :D szok

Gość Anonim @
Dziurę ona pewnie ma ale tak wyjechaną ze faktycznie wiadro już jej nie starcza by cos poczuć

Gość ale rozklapiocha bleee
facet pewnie w nią wpada jak teraz ma taką dziurę :o współczuję, wolałabym zapłacić ta parę tysiów niż dać sobie zrobić wiadro z krocza

Gość dziewczyny to co na filmie
to widzicie teraz a tak naprawde w czasie porodu będziecie sufit oglądać i nie będziecie miały pojęcia co i kto wam robi w danym momencie ... W końcu juz bedzie wszystko jedno aby sie wreszcie skończyło ...i ból mija zadziwiająco szybko -tylko to zmęczenie ... ale naprawde każda młoda mama regeneruje sie błyskawicznie a zwłaszcza te które najwięcej panikują -wiem bo mam siostrę położna i ciotke ...NIE TAKIE TO STRASZNE NAPRAWDE -sama natura '

Gość Anonim @
Lepiej by nacieli to kroczę niz miala by peknac wiem bo mi mimo ze nacieli to pekłam i miałam 35szwów razem cos strasznego ale warto nie żałuję moje dwie córeczki kochane 3latka i 6mies

Gość dziewczyny to co na filmie
"...oni rozcinaja takimi nozycami krocze?..." :D :D ...mnie nacinali skalpelem ...a na filmie NARZĘDZIE Z PRZED 40 LAT pewnie :D a wiadra to ona nie ma ...tylko poród to fizjologia i wszystko jest opuchnięte i obrzmiałe ale jak gimnazjalistki nie mają pojęcia i wygłaszają takie osądy ....

o matko, aż mi się zakręciło w głowie i zrobiło słabo :) dobrze że kobieta tego nie widzi przy porodzie bo chyba bym zemdlała rodząc :):) Jednak kobieta, to kobieta :D

Gość Anonim @
.

Gość Anonim @
O tym sie nie myśli co oni robia ilu facetów jest itd byle urodzić i by odpocząć

Gość Anonim @
Kobieta niby płeć słaba itd ale do porodu w sam raz hihi bo facet by tego nie wniósł napewno nie

Gość Anonim @
Ale o jaki wstyd ci chodzi?

Gość a ja też wybieram cesarkę
nie tylko ze względu na wstyd jak koleżanka wyżej ale nie pozwoliłabym żeby mi ktoś zrobił z krocza takie pobojowisko czy wkładał tam całe łapska co wiem jest częstą praktyką, niby uzasadnioną ale dla mnie to rzeź i odarcie kobiety z resztek godności więc wolę zapłacić i nie miec urazu psychicznego i problemów z wypróżnianiem po takim "naturalnym" porodzie.

Gość a ja też wybieram cesarkę
a jak ktoś uważa, że cesarka to "operacja" to niech poczyta o skutkach cesarki trwającej 30 minut a skutkach zachwalanego ślepo SN , np. tutaj http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=4731491