Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość co teraz??????????????

jak sie zachowac? Kolezanka oczerniła mnie przed szefową

Polecane posty

Pracujemy z kolezanka za granica na zmiane ona na noce, ja w ciagu nocy, opiekujemy sie kobieta w terminalnym stadium raka, ktora wymaga stalej opieki. W umowie podpisanej z agencja rn jest napisane ze osoba u ktorej jestesmy z racji tego ze nie mozemy wychodzic musi zapewnic nam pozywienie, dostep do sanitariatow itp. I teraz chodzi o to ze wczoraj kolezanka po wyjsciu z pracy zadzwonila (jak zwykle), ponadawac na warunki tej pracy i ja powiedzialam ze faktycznie, znow nie ma nic do jedzenia i dzieki Bogu wzielam wlasne. A dzis z koleji zadzwonila do mnie ze rozmawiala z corka tej kobiety ze ja jestem ciagle glodna bo nigdy nie ma nic do jedzenia i ze powinnam byc jej wdzieczna, bo nie mialam im odwagi tego powiedziec a ona zrobila to za mnie. Cos mi mowi....ze wlozyla w moje usta znacznie wiecej niz to, mysle ze wszystkie swoje frustracje zrzucila na mnie - bo to osoboa ktora codzienne narzekala na ta rodzine. Nie mam zielonego pojecia jak sie teraz zachowac jak jutro pojde tam do pracy, mysle ze zadzwonia do agencji i poprosza o zmiane bo ponoc ta chora kobieta wpadla w atak histerii jak sie dowiedziala o tym - corka jej powiedziala. Bylam zawsze cenionym pracownikiem ale ta "kolezanka" pracuje tam dluzej i chyba nie mam szansy obrony. co myslicie? siedze teraz i zupelnie nie wiem co zrobic....

ja w ciagu nocy mialo byc, sorry emocje we mnie buzuja i robie bledy

a ona w dzien rzecz jasna

Gość pracuje w budzetowce
1.piszesz nieskladnie, niezrozumiale 2.dbaj o swoje interesy, nikt o nie nie zadba

Gość co teraz????????
ok...ale jak mam sie jutro zachowac? w dalszym ciagu jestem w kropce.