Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bedzie trzecia randka

Boje sie,ze bedzie mial malego fiuta!!Powaznie

Polecane posty

Podoba mi sie ten facet,ale co bedzie jak nie bedzie mial fiuta?

Wy tak nie macie zanim sie z gosciem nie przespicie??

Gość fgbhsfdhbsdfh
tez tak miałam... :D naprawde sie obawialam i juz szukałam pozycji w necie dla par w ktorych facet ma malego czlonka :p ale na obawach sie skonczylo. okazało sie calkiem w drugą stronę :P wiec najlepiej sprawdzic ;)

Gość patrz, jaki ma nos
jak duży - to będzie miał dużego :-P

Gość ja też często mam takie obawy
ale jeszcze się nie sprawdziły - jeszcze wszystko przede mną!

Na następnym spotkaniu poproś żeby ci pokazał bo masz lęki... Przynajmniej będzie wiedział że ty masz co innego małe.... A i nie zdziw się jak cię poprosi żebyś pokazała mu biust z tych samych powodów.

matko jakie wy okrutne jestescie am jak by sie okazalo ze ma malego to co bysciezrobily ?

Gość co za prowo
:D:D:D:D:D:D:D:D:D

Gość aaaaaaaaa666
nie pale nie pije -- a ty myślisz ,ze twoja dochodzi przez twojego fiutka ? :D haha jeśli n ie pomaga sobie rączką to zapewne udaje kolego :D

No bez przesady,zyc w zwiazku gdzie niema seksu??Maly fiut,zero seksu. Chodzi mi o te naprawde male,albo jakies cienkie zapalki

Gość rozepchane mają ten problem
pochwa rozciągnięęęęęęęęęęęłłłłłłłłła się przez prostytuowanie każdy kumaty wie, że jak picza luźna to znaczy, że dzieciata albo kurwa - innej opcji nie ma!!!

hehe facet z malym fiutkiem sie odezwal;-)

Gość hsgsdfsdf
ale z ciebie glupia szmata, ejstem kobieta tak w ogole. i nie rozumiem jak mozna byc takim glupim

Gość hsgsdfsdf
pochwa rozciągnięęęęęęęęęęęłłłłłłłłła się przez prostytuowanie każdy kumaty wie, że jak picza luźna to znaczy, że dzieciata albo k**wa - innej opcji nie ma!!! zgadzam sie w 100%, wiec autorko to co piszesz swiadczy o tobie najlepiej

bedzie trzecia randka hehe facet z malym fiutkiem sie odezwal hehe cichodajka bądź nie-cichodajka się odezwała :) - od razu wiadomo po takim temacie

Gość gosc xxx
do hsgsdfsdf a co jesli np myslisz o takim kolesiu powaznie i widzisz w przyszlosci dzieci? to co chyba naturalne i nie ma co sie obrzydzac ze sie wtedy laska rozciagnie i jezeli facet ma naprawde malego to lipa! zostaje laska no powiedzmy okolo 30 do konca zycia bez sexu ;(

Gość uri boykaaaaaa
jakbym faceta kochala to bym nie patrzyla na rozmiar :O po prostu takie problemy maja kobiety... choc ciezko nazwac takie zero kobietą, ktora nie potrafia kochac a dla ktorych liczy sie tylko kasa i sex

Gość eleleke
a ile cm i obowdu to jest maly?

Gość nie no jasne, my jesteśmy
okrutne jak chcemy żeby chłop miał coś w portkach, ale wy panowie to jesteście w porządku kiedy nabijacie się i z góry skreślacie laski z małymi piersiami. cóż za hipokryzja :( uprzedzając złośliwe komentarze - tak, jestem deską :P

miejsce kurewki jest w burdelu, a jednym ze sposobów poznawania takich jest wyrobiona picza :) zresztą każdy też wie, że taka co popiskuje na facetów sama ukrywa tym swoj defekt najbardziej na rozmiar psioczą deski :) bo kumają co czuje facet jak trzyma w rękach naturalne piłki - jak już trzymał, to nigdy tego nie zapomni he he

Gość proekozielona
hsgsdfsdf ale z ciebie glupia szmata, ejstem kobieta tak w ogole. i nie rozumiem jak mozna byc takim glupim musze przyznać, ze Ty jests głupia hsgsdfsdf autorka topiku ma prawo miec obawy, bo niestety niektorzy faceci maja takie zapałeczki 5 cm ze az zal. Faceci niestety maja przewage nad kobietami i do woli moga ogladac figure (piersi, biodra, talie, nogi, brzuch) i juz przed umowieniem sie zdecydowac czy sylwetka kobiety mu odpowiada. Lub jak forumicze zakompleksieni wyzywac kobiety za ich niedoskonalosci ciala. My natomiast nie mozemy od razu zdysklafikowac malego, bo trzeba sie umawiac i czekac na odsloniecie klejnotów, z pozytywnym skutkiem bądz nie.

proekozielona nie martw się swoją deską, twój facet zawsze sobie wyobraża cycki swojej byłej jak o cyckach myśli a jak masz rozepchaną, to :(

Gość uri boykaaaaaa
proekozielona jak ty wiązesz sie z facetem ze wzgledu na weielkosc chuja to ja ci wspolczuje. a gdzie uczucia? jak widac dla tak zdegenerowanych kobiet nie ma czegos takiego jak milosc, jest tylko wielkosc fiuta :O i nie zgodze sie z toba, nie widac sylwetki kobiety, teraz jest taka bielizna ze obwisle cycki mozna podnieść, takie wyszczuplic i faceci mysla, z ekobieta ma ladną figure, a a co z tego jak sie rozbierze to ma cydki sflaczale , rozstepy, duzy brzuch??? ktory zakrywa noszac odpowiednia bielizne

Ja Ci autorko współczuję,że patrzysz tylko na wielkość fiuta.powiem Ci,że liczy się technika a nie rozmiar ale jak masz 13 lat to w dupie byłaś i gówno widziałaś....Miałam kolesia,który miał podczas erekcji fiutka może z 12 cm a kuźwa orgazmy były nieziemskie ale władał pindolem tak samo jak Wołodyjowski szablą ;).Nawet jak znajdziesz faceta z półmetrowym chujem to jak dupa w łóżku to i takie rozmiary Ci nie pomogą

Gość proekozielona
Nie jestem deską to po pierwsze. Po drugie nie patrzę tylko na" wielkosc", zwracam raczej uwage na to czy w spodniach mozna zlokalizowac meskosc. Dla mnie 5 cm to niepelnosprawnosc. A takie okazy sie zdazaja. Jest to jedno z wielu moich kryterów do stworzenia udanego, satysfakcjonujacego mnie zwiazku i zakochania sie w facecie. Jedno z wielu a nie jedyne (czytajcie ze zrozumieniem, bo podobno tylko kilka procent Polaków potrafi czytac ze zrozumieniem). I nic wam do tego, zawistni jestescie, kazdy ma prawo do własnych decyzji. Krzyczcie sobie na mnie, wyzywajcie (wasza kreatywnosc nie zna miary w wymyslaniu coraz to nowych obelg). Mam to w dupie.

Gość ja kiedys spotykalam sie
z takim facetem co sie okazalo jak doszlo do seksu to on mial pindolka nawet nie 5!!!!cm:O no doslownie jakies ze 3cm i nie pierdolcie glupot ze taki tez moze zadowolic bo to gowno prawda chyba ze tylko jego zadowolic robiac mu loda🖐️ nam, kobietom tez ma byc dobrze tak? wiec takim pindolkom mowie stanowcze NIE!!!