Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zmywarki, kuchenki, pralki

Czy z chudą delikatną dziwczyną kochać się tylko delikatnie

Polecane posty

Jak w temacie. Bo lubię ją delikatnie pieścić, ale czasem chciałbym ostrego sexu i boję się, że zrobiłbym jej krzywdę, bo ona jest taka drobna. I pewnie jak ją zapytam to się zgodzi, bo na większość rzeczy się zgadza tylko mnie chdzi o to żeby jej się też podobało

Aż takiego sprzętu na pewno nie masz żeby jej miednicę poharatać :D

Niby tak, ale nie wiem czy jakichś siniaków jej nie zrobie czy coś. Myslicie że ostry sex może się podobać delikatnym dziewczynom?

Gość ja uznaję tylko
"mało delikatny" :-) seks, a też jestem delikatnej budowy. Jeszcze mi się krzywda nie stała z tego powodu

A pogadać z nią nie umiesz ?? Pieszczoty delikatne, ok, ale niech wie czego ty też chcesz i w drugą stronę. A te malutkie i delikatne to są wariatki w łóżku :D

Gość freshmaker
dokładnie po pierwsze rozmowa:) a po drugie jak bedziecie juz w akcji stopniowo możesz wykonywać "agresywniejsze" ruchy przy czym musisz obserwować jej zachowanie jeżeli będzie reagować podobnie to pozwalaj sobie powoli na wiecej a jeżeli nie to odpuść tym razem:)

Gość to bez wiekszego znaczenia
...czy kobieta jest szczupla, drobna czy przy sobie. Upodobania seksualne nie zaleza od budowy ciala.......Ale jesli wazysz 120 kilo i z rozbiegu sie uwalisz na swoja ukochana, to mozesz jej zrobic krzywde niezaleznie od jej gabarytow. a wiec wszystko jest dozwolone, byle w granicach zdrowego rozsadku a przede wszystkim jednak, w granicach upodoban partnera........

Gość natuska85
Jestem drobna i niestety "delikatnie" mnie w ogóle nie kręci. I od początku pokazywałam jak lubię się kochać. Dużo inicjatywy jest z mojej strony, bo mój facet tak jak Ty się boi, że mnie zgniecie albo posiniaczy. Ja nie widzę sensu w rozmowie na ten temat. Wszystko można pokazać i wystarczy próbować nowych rzeczy jak ma się ochotę i obserwować reakcje partnera. W trakcie pytać czy tak lubi, żeby pokazał jak inaczej itp.

Gość zapytaj się jej po prostu
Zapytaj się jej czy ma ochotę na spróbowanie czegoś nowego i wytłumacz co i jak Będzie po sprawie :) Ja pamiętam jak mój facet 110 kg przytulając się do mnie chyba zapomniał o swojej wadze i mnie z lekka przygniótł. Oddychać nie mogłam przez chwilę :O więc uważaj ze swoją dziewczyną :P

Gość trte4t65
tak tylko delikatnie, pocharatasz ja i tyle