Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mamaprzedszkolaczka??????

Dziecko z autyzmen ugryzło mojego syna!!!!!

Polecane posty

Gość dokładnie....
Nawet najlepiej wyszkolona kadra (a w przedszkolach integracyjnych, publicznych przynajmniej, nie ma prawa być innej) bywa pogryziona przez dzieci również! Moim zdaniem pretensje autorki są na wyrost. Żeby wyeliminować zagrożenie ugryzieniem w stu procentach, nauczycielka musiałaby cały calutki dzień trzymać chore dziecko za rękę i być tylko przy nim. Innej możliwości nie widzę. :P Ps. Też mnie bawi to "boshee"...a w zasadzie drażni i źle się kojarzy :P

Gość jajcaram
Autorko, na Twoim miejscu zastanowiłabym się, czy Ciebie nie trzeba wysłać do specjalnego ośrodka opieki, bo twierdzenie, że dziecko z autyzmem ugryzło Twe dziecko i taka wielka krzywda się stała i że kadra nie dopilnowała i że czemu to dziecko nie jest w innym przedszkolu, to idiotyzm. Co, Ty uwazasz, że tylko dzieci z autyzmem gryzą ????? Zwykłe, zdrowe dzieci potrafią gorsze rzeczy robić, takie, że jak byś te rzeczy zobaczyła, to byś chyba wszystkie zdrowe dzieci w specjalnych ośrodkach zamknęła. To, że ugryzło, to wielce mi oznaka autyzmu i wielka nieodpowiedzialność kadry. Rozumiem, jak by faktycznie jakąś krzywdę robiło to dziecko Twojemu, biło ciągle,ale sporadyczne ugryzienie to się zdarzyć może i to są sekundy, że nawet wykwalifikowana kadra opiekuńcza nie zdąży zareagować.

Gość poka poka fofe
o ho!!! na bank sie zarazi !!!

Zastanawiam się czy afera jest dlatego że to dziecko ma autyzm czy dlatego że ugryzło...... Dzieci zdrowe też gryzą,plują,kopią itd! Dziecko źle zrobiło i nie ważne czy chore czy zdrowe. Ale czy Ty masz w sobie jakąś dojrzałość?