Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mamaprzedszkolaczka??????

Dziecko z autyzmen ugryzło mojego syna!!!!!

Polecane posty

To sie zdarza że dziecko kogoś ugryzie, mojego synka ugryzł chłopczyk że odbite miał całą szczęke, to sie stało w przedszklu, na dodatek usparwiedliwiali ze on miał po prostu atak a tu sie dowiaduje ze to dziecko z autyzmem!!! Boshee wszystko można zrozumieć ale takie dziecko chyba nie powinno chodzić do takiego przedszkola a do takiego gdzie ma fachową opieke?zrobiła takiego hałasu o to i zakazałam przebywania tego chłopca z moim synem! nie potrafią dopilnować to wyciągną z tego konsekwencje jesli sie jeszcze raz takie cos zdarzy!a co jeszcze-dowiedzialam sie ze bylo o wiele wiecej takich dzieci i każdy rodzic sie martwi i co tu zrobic?

Gość 67687676786
Isc spac i zamknąć jadaczkę. Na zachodzie nie ma już w ogóle specjalnych osrodków dla chorych dzieci, tylko sie je miesza ze zdrowymi. W Polsce mam nadzieję że wkrótce będzie to samo. A jka ci się nie podoba to wynajmij mu opiekunkę prywatnie i po sprawie.

Dobra niech chodzi ale to on sobie tak bedzie gryzł dzieci bo ma atak????sory ale to nie ludzkie!!! a opiekunowie co??nie zapanują nad tym,musieliby cały czas byc przy tym dziecku zeby kogos nie pożarł!!!

Gość leń z ciebie
ty jakaś jebnięta jesteś. pretensje miej do przedszkolanek, mając chore dziecko w grupie powinny na nie zwracać właśnie szczególną uwagę.

Gość fdhkkkkkkijgjnu
Przesadzasz A gdyby ugryzło go dziecko bez autyzmu, to co byś zrobiła ? Zero tolerancji. Przykre. Zastanów się jakie wartości przekazujesz swojemu dziecku. Nic mu nie będzie, jeszcze nie raz się uderzy, przewróci, ktoś go popchnie, nie wychowuj życiowego kaleki. Następnym razem syn będzie bardziej uważał i po prostu się odsunie, albo zawoła nauczycielkę. Jesteś nadopiekuńcza i przewrażliwiona i tyle. A co złego jest w autyzmie, wydaje mi się, że ty w ogóle nie masz pojęcia czym jest autyzm, to nie jest zaraźliwe.

Gość potrawka 777
wpierdol mu

Gość potrawka 777
wpierdol mu kurwa porzadnie

Gość hhjkloojgnbvcxdfrthh
Mój 9 miesięczny syn ugryzł mnie dziś, co powinnam zrobić ? Chyba zawiadomię TVN, niech puszczą w faktach :)

No i o tym mowa! chodzi o opieke! nie mam żalu do tego dziecka, i wspolczuje rodzicom, chodzi mi o opiekunki co one robią i jak pilnują. I tak wlasnie tlumacze synowi zeby trzymal sie daleko od niego zeby bo znowu nie ugryzł, ze jest chory i mysle ze zrozumial.

Gość mama to ma chyba
z19 lat - bo nie spotkałam się z tym, żeby ktoś starszy, rodzic w dodatku, używał słów: "Bosheee" :/ żenada.

Jezeli ugryzloby go zdrowe dziecko, tak jak napisalam na poczatku topiku ( jezeli czytacie wszystko) nie ma sprawy- przeprosi i zrozumie ze tak nie wolno, ale takie dziecko bedzie mialo co chwile ataki i bedzie gryzlo inne dzieci.Rozumiecie?

Mam 28 lat :) I czytajcie co pisze! Mam pretensje do kadry zeby pilnowali a nie do dziecka!!!

Gość 67687676786
to są sekundy. Znam takie dziecko tez chore co nie raz juz ugyzło nauczycielkę jak sie zdenerwowało. To wytłumacz swojemu bachorowi żeby tego dzieciaka po prostu nie zaczepiał. One raczej nie gryzą bez powodu tylko jak ktoś je zdenerwuje, np. zaczepia, klepie, trąca, bardzo tego nie lubia.

Gość no ciekawe jakbyś ty
śpiewała gdyby to twoje dziecko miało autyzm?????!!!!!!!!!! bo przecież twoje dziecko i nie będzie się bawić z takim odmieńcem! ukrzyżuj Boże jakie niektóre matji są tępe nic tylko pierdolnąć takie w ten pusty łeb

Bosheee zamaiast nadużywania imienia Pana Boga ty jesteś żenująca!!!!bosheeee :)

A powiem wam że niestety pani powiedziala mi ze on sie wkurzyl bo nie mógł odkręcić jakieś śrubki z wiertarki zabawkowej i wpadł w szał dlatego mój syn był pod ręką i go ugryzł.

Bożw jakie jeszcze głupie tematy ludzie wymyślą,kobieto napewno twoje dziecko zaraziło się autyzmem i za niedługo wykituje...o nie przecież on nie jest zaraźliwy lol!!!! idź do lekarza i niech mu da zastrzyk przeciw tężcowi to tyle, koniec tematu

o matkooooo!!!!!! czy wy kurwa czytacie co sie pisze???????? jestescie jakiest tepe czy co???? Ja swoje ty swoje!ide spac bo szkoda gadki!!!!! Poraz ostatni powtarzam ze mam pretensje do kadry a dziecka i rodzicow mi zal!!!!

Gość 67687676786
Idzie spac... Dzięki Bogu.... A przedtem zmów paciorek do Ducha Św. o jakieś oświecenie... :(

Gość teraelkaaa
Autorka pyta co ma zrobić z pracownikami przedszkola. Jeżeli potraficie czytać ma praetensje do kadry przedszkolnej. A więc porozmawiaj z dyrektorem żeby pilnowali i nie pouszczali tego dziecka.

a co mieli stać przy nim cały czas i patrzeć czy przypadkiem kogoś nie ugryzie,dajcie mu kaganiec,postaw się w roli przedszkolanki,jak ma ich upilnować wszystkich,jak twój synek złamie nogę na chodniku to będziesz mieć pretensje do mzg ,że nie rzucili mu materaca pod pupę? litości

Gość szkoda czasu na zakladanie tak
takich topików!!! One nigdy nie czytają co sie pisze a wyzywają :) autorko porozmawiaj z synem i powiedz pracownikom a raczej ladnie popros o przypilnowanie.

Gość ale głupie komentarze
ludzie czytać nie umiecie rozumieć co czytacie ech ....debile

Gość 67687676786
One nigdy nie czytają co sie pisze a wyzywają to ty nie czytasz... Takie dziecko może tez pogryzc nauczycielkę, zdarzają si etakie przypadki więc chyba jasne jest, że nie da sie zawsze przypilnowac go zeby nie ugryzło. Jak ktoś wymaga od dyrekcji takich rzeczy to tym samym musieliby te dzieci chore kompletnie izolowac.

Gość ale głupie komentarze
na dziecko z autyzmem trzeba mieć oczy szeroko otwarte i jak opiekunka o tym wie powinna pilnować w szczególności takiego dziecka

Gość taka sobie mamauska z telma
Kaganie c heheheheh :) ale kretynki!!! oczywiscie ze musza plinować takiego dziecka! ciesz sie ze nie macie wiecej takich dzieci!u nas mamy aż pieciu!ale opiekunowie dobrze sie spisują,takze i ty pogadaj moze to jakies mlode siksy co nie potrafia?

Gość i masz sluszna pretensję
jesli przyjmuje sie do przedszkola dzieci z pewnymi problemami, kadra powinna byc do tego przygotowana, inaczej to nieodpowiedzialnośc. W tzw przedszkoalch integracyjnych kadra powinna byc zwiększona i specjalnie przeszkolona. I nie tylko chodzi o pogryzienie twojego dzicka ale i o to ,ze samo dzecko z autyzmem moze sobie zrobic krzywde. Wiem,ze przedszkola integracyjne to dobra sprawa, ale .u licha z przygotowaniem!

Gość do numerowanej pomaranczy
słuchaj ty !!! nie znasz sie to nie pisz!! Takie dzieci wymaf\gają szczegolnej opieki, kadra musi robic wszystko zeby nie dopuszczac do takich czynnosci a jezeli juz sie stanie tak jak utorka napisala trzeba tym bardziej nie dopuszczac do tego

Gość 67687676786
no kadry w przedszkolach powinno byc więcej, u nas jest za mało. Ale więcej kadry- większe opłaty. nie wiem czy rodzice chcieliby bulic jeszcze raz tyle, każdy z reguły ma same wymagania tylko i do tego chciałby najlepiej wszystkiego za darmo. Dlatego np. wE Wielkiej Brytanii takie przedszkola kosztują fortunę...

Gość 67687676786
tak, nie znam sie, jasne.... :) Sama ma takie chore dziecko, jest w szkole specjalnej i zdarza mu sie pogryzc też wyspecjalizowaną kadrę... :)