Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Afrodit

nie nawidze ludzi

Polecane posty

Gość Afrodit

nie cierpie !! boje sie wychodzic z domu tak ich sie boje czy to moze byc fobia społeczna ??

Gość Afrodit
sa podli i okrutni boje sie ich nie moge normalnie wyjsc z domu bo czuje sie jak ufo czuje ze wszyscy na mnie patrzą i smieja sie ze mnie

Fobia społ. to raczej nieśmiałość, a nie nienawiść. Musisz więcej napisać. Ja też nienawidzę.

Gość Afrodit
normalnie chociaz ostatatnio myslałam nad zmiana wizerunku stylu ktury by do mnie pasowała, taka jakby terapia :) ale niestety chyba sie nie przelamie to trudne

Gość Afrodit
* który pardon

Gość Delianne
Mam podobny problem, cały czas mam wrażenie, że ktoś się ze mnie śmieje, zawsze odwracam wzrok, jak zauważę, że ktoś na mnie patrzy... nie mam wielu znajomych, zaledwie 2 osoby, z którymi mogę porozmawiać.Nie potrafię podejść i nawiązać znajomości.Boję się, że ludzie mnie skrzywdzą, tak jak kiedyś... Nawet z psem mam opory wyjść. Wie ktoś może czym jest to spowodowane i jak się przełamać ?

Gość nieładnie
To wygląda na fobię społeczną. Poczytaj sobie w necie o tym zaburzeniu a później wybierz się do dobrego psychologa. Jeśli nic z tym nie zrobisz będzie coraz gorzej, może się skończyć depresją a z tego to już trudniej Ci będzie wyjść.

Gość djdzek
to faobia na pewno !