Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czas ze sceny zejsc....

Czas odejść z tego forum. Zniszczyliście mi psychike ,od roku siedze w domu :(

Polecane posty

Dzien za dniem , mijają a ja wchodze na kafe... rano po poludniu :( pozniej obiad telewizja i nadal wchodze na kafe przez telefon ja piertole :O Marnuje zycie czytając o waszych dennych problemach, jakis związkach ,milosciach , odezwie sie czy nie? Opowiesci psychicznych ludzi , nastoletnich matek- kurewek kotre nie chcialy aborcji , banda gimgówna . Musze odejsc , inaczej bede taki jak Offerma, PRawiczek bez wiary ,Ble Ble itepe. Wiem ,ze to bedzie trudne ale musze dac rade i odejsc z tego forum ,wiekszosc ktora tu bedzie siedziala dluzej niz kilka dni zwariuje i sie uzalezni :O to wciągajace :( wesprzyjcie mnie w tym trudnym dla mnie momencie....

Gość i tak wrócisz
to nałóg :) Nie ma za co.

Gość ano czas
mam podobnie, nie chce mi się już czytać tych głupot, p0seudo wynurzeń i chamskich tekstów, uważam podobnie i wiem, że najwyższy czas wracać do żywych, siedzenie tutaj i tak nic nie da!!

Gość klubiara....
ja tu siedze od jakis 5 lat:) nie da się zerwac z tym nalogiem:)

😭 musi byc jakis sposob :( nie potrafie sie zmotywowac zeby cos zrobic ,zawsze wracam tu

Gość ano czas
też wracam, ale żadziej może dlatego, że nie jestem tu aż tak długo

Moze to zalosne ,ale siedze na kafe od poniedzialku do niedzieli wstaje o 6-7 siadam przy kompie , wlaczam kafeterie i czat i tak do 15-16 , potem przychodzi matka ,jem obiad ,ogladam cos w tv, potem znow komputer do 19-20. Pozniej ogladam na wspolnej , jakis film i spac i tak codziennie od kwietnia zeszłego roku !!! 😭

Gość ano czas
zastanów się po co siedzisz na kafe , czy udało ci się osiągnać cel? co ci to daje a co tracisz, podsumuj i podejmij decyje

Gość A praca
Nie pracujesz?

zaczelo sie niewinnie ,szukalem czegos w googlu i trafilem na kilka temat na kafe... zacząlem czytac te bzdury ,bawilo mnie to ,robilem setki prowokacji , podszywów , udawałem kobiete i doradzałem innym :O pozniej tj. w okolicach wrzesnia zaczelo mnie to nudzic :( a zimą przyszla depresja ,uswiadomilem sobie ze marnuje tu zycie :O trace wszystko, jestem jednym z przegranców ,bez znajomych,zainteresowan ale zrobilem pierwszy krok, wczoraj zadzwonilem do jedynego kolegi , zalatwil mi prace w Empiku , dobre i to na poczatek czas wreszcie na studia isc :(

Gość a ja myślę ,że on tylko
ja swego czasu tutaj tez przesiadywałam. ostatnio sporadycznie zaglądam i powiem Ci ,że masz rację.to wciąga jednak od kiedy nie mam czasu na te pierdoły czuje się o wiele lepiej. część z tych historii są wyssane z palca ,szkoda czasu na takie bzdury i odpisywać komuś kto się nudzi i po drugiej stronie kręci sobie bekę z tego jak ludzie się nakrecają i radzą i wymądrzają. po drugie część z osób tutaj mają tak zryrty beret ,że żal ich czytać i marnowac czasu

Gość jjfjgkkkkdskkdss
3/4 tematów tutaj jest zmysłona albo mocno podkoloryzowana wiele psychicznych ludzi ,z problemami ,chorzy na glowe , Noxelia, Offerma, Ike, Faith hope glory , wiekszosc prawiczkow, niektorzy biorą psychotropy, jennifer ktora udawala bogaczke i wyzywala ludzi :o To samo jest na Wizazu.pl , siedzi masa ludzi non stop ,dzien w dzien są online i pieprzą od rzeczy :O

Gość wszystko z umiarem
''wczoraj zadzwonilem do jedynego kolegi , zalatwil mi prace'' to już coś. Tylko po pracy postaraj się z umiarem przesiadywać tu, żebyś nie zawalił i stawił się na drugi dzień do roboty.

Gość ffffddllll
ja tu siedze od 3 lat kilka godziin dziennie : O