Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fnghjnj yt

Ktos do mnie dzwonil i nie poszllam otworzyc, bo

Polecane posty

Gość fnghjnj yt

co dopiero wyszlam z wanny..co prawda mialam juz majtki na sobie i stanik..ale nikomu bym nie chciala sie pokazywac w takim stanie, bez makijazu(mam problemy skorne, i moja czesc golizny) etc..Dobrze zrobilam?:D A co gdybylby to ten fajny listonosz? ale bym sie wstydu ojadła...:O

dobrze zrobiłaś, ja w takich sytuacjach nawet telefonu bym nie odebrałą :D wiem, że głupie ale tak mam :D

Gość hahhahahahahhahahahha
fruuuuzia deed dobrze zrobiłaś, ja w takich sytuacjach nawet telefonu bym nie odebrałą wiem, że głupie ale tak mam dobre kupuje to :D:D:D:D:D:D:D

Gość fnghjnj yt
starszych nie ma, siostra w szkole..a ja w domku sama:) kąpcianko..teraz sniadanko:) Ah, te zycie..tylko co bedzie za rok?:( matura..Teraz mialam isc, ale jednego przedm nie zdalaam i zdaje go w sierp:( Trzymajcie kciuki..

Gość cvdfvbftgrbrba
Ja nawet nie wstaję jak dzwoni domofon, a ja się z nikim nie umawiałam:)

Gość fnghjnj yt
Dobrze zrobilam:) Jestem dumna z siebie:classic_cool: Na pewno tyczylo sie to tego, ile m wylalam wody, lub cos z licznikami:O Mama nic mi nie mowila, a jesli zapomniala, to jej problem:P

Gość fnghjnj yt
w sumie, to u mnie zebyw ejsc to klatka zabezpieczona jest domofonem. A jakis sasiad wierci cos, nie wiem czy na moim pietrze czy nie..Moze to on? Bo tak sie akurat sklada, ze jak listonosz czy ktos inny dzwoni domofonem to dzwonia do nas..i my zawsze otwieramy. nie wiem czemu tak jest:( Wiec to raczej nikt z zewnatrz. A dzwonil chyba z 5 razy..I to dosc dlugo, balam sie i az sie zaczerwienilam:P wstydliwa dziewuszka ze mnie:D