Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Krreeemeerdg

Polskie dziewczyny to shit kto się zgadza ? :)

Polecane posty

Gość Krreeemeerdg

Mnie akurat Polki kompletnie nie interesują.Prawda jest taka że nasze Polskie dziewczyny dzielą się na dwie kategorie 1.Matka Polka 2.Karierowiczka Pierwszy typ Polki czyli jakieś 80% dziewczyn to zwykłe szare dziewczyny, imprezowiczki, romantyczki i ch*j wie co jeszcze.Szukają miłości a jak już znajdą i coś poczują to czym prędzej chciałyby sobie zrobić dzieciaka i siedzieć w domu na dupie do końca życia, wychowywać bachora i tak dalej.Dla mnie to strasznie irytujące jest. Drugi typ dziewczyny to zazwyczaj szmaty które karierę stawiają ponad wszystko i dla awansu potrafią zrobić loda szefowi, zaruchać się na spotkaniu z kontrahentem i tak dalej.To kobiety które są pracoholiczkami, robią wszystko by obracać się w śmietankowej branży.W wieku 35 lat zazwyczaj zdają sobie sprawę że gówno w życiu mają i szukają pierwszego lepszego jelenia który zrobi im bachora i da troszkę miłości i czułości. Osobiście dla mnie Polki są bez polotu, bez charakteru i bez tego czegoś.Oczywiście nie mówię o wyglądzie bo zdarzają się i ładne i brzydkie ale mentalność Polek mnie po prostu odrzuca i w życiu nie związałbym się z żadną Polką.

Gość łukasz21z
uwielbiam polskie kupy polskich dziewczyn.

Gość ToooMaaSz
Ja się zgadzam :D no wypisz wymaluj po prostu haha

Gość stokrotka97.97
oono prosze.. pisalam cos na innym watku, skopiuje : wspolczuje ograniczonych horyzontow panowie, macie taki punkt widzenia jak punkt siedzenia czyli do d**y.nie podoba sie to nie szukajcie zwiazkow, nie ruchajcie i najlepiej sobie fiuta wraz z tym swoim wielkim ego odetnijcie, moze wtedy przejzycie na oczy żal mi was, nie wiem kogo szukacie, ale myslicie o charakterze czy wygladzie? z tego co wiem megan to karierowiczka..ktora w koncu poswiecila prace by wyjsc za maz i gotowac obiadki swojemu mezusiowi..zachwycacie sie jak widac tym czym w polsce gardzicie. phaha ludzie powariowaliscie, moim zdaniem milosc to nie pochpodzenie, rasa... jesli spotkam tego wlasciwego to moze byc on polakiem, wegrem, anglikiem i tak bedzie to bez roznocy. nie ma tak ze jakis narod jest lepszy czy gorszy. poprostu trafiacie na nieodpowiednie osoby i z tej zlosci wszystko wkladacie do jednego worka