Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fegrhghg

Siostra chę odwołać ślub przez ojca

Polecane posty

Gość fegrhghg

Moja siostra chcę odwołać slub ponieważ mój ojciec jest alkoholikiem i boi się że zrobi jej wstyd przed rodziną przyszłego pana młodego i zacznie obkładać naszą matkę (po alkoholu staje się agresywny). Taka sytuacja nastąpiła tydzień temu na jednej z uroczystości rodzinnych Będą tam też zaproszeni ludzie z jej i jego pracy bardzo wysoko postawieni wielu ich znajomych. Wiem że bardzo się cieszyli na ten ślub wszystko jest pozałatwiane ślub miał się odbyć w sierpniu. Nie da się też ojca wyeliminować z uroczystości ponieważ on mial to wesele w większości sponsorować. Jak mam pomóc w tej sytuacji mojej siostrze????

Gość assww
impreza bez alkoholu wychodzi na to, inaczej sie nie da, ewentualnie okazyjny toast z szampanem bo jednym kieliszku na łebka i finito

Postawcie mu litra przed slubem niech sie schleje i niech Alkoholik spi, bo napewno Z A S P I E R D O L I dziewczynie slub.

Gość fegrhghg
może na czas wesela związac ojca i zamknąć w piwnicy?

Mój ojciec też jest alkoholikiem (pije fazami), spił się w piątek przed weselem mojej siostry, ale na weselu nie tknął nic poza lampką szampana. Mam ślub za półtora miesiąca, do tego jeszcze awantury między rodzicami o długi, w które wpadła rodzina przez mamę... mam nadzieję, że obędzie się bez awantury, bo to mój wymarzony dzień!

Przeprasza ale niedziala ,a tam jest pare opisow z zycia wzietych. Napisz na google "ojciec alkoholik na slubie" to znajdziesz te fora.

Gość żałośc
Miałam podobny problem bo teść jest alkoholikiem i to pijącym stele. Naprawdę się bałam co to będzie na weselu naszym bo na weselu własnej córki do 12 nie wytrwał;/ Ale mój mąż przeprowadził z nim poważną rozmowę i było naprawdę ok. Wypił chyba tylko toast i kilka drinków przez noc.