Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Monicca80

Sposób na opaleniznę

Polecane posty

Witam serdecznie! Mam mały kłopot. Potrzebuje porady w jaki sposób uzyskać opaleniznę w ciągu 2 tygodni. Nie chodzi mi tu akurat o możliwości naturalne czyli SŁOŃCE.

Gość he he he heeee
Fake Bake - wczoraj dostałam bo zamówiłam z allegro (w Polsce nie mozna chyba kupić) Wczoraj nałozyłam pierwsza wartstwe i jak dla mnie rewelka!!!!! co prawda nie mam wprawy w aplikacji wiec zrobiłam sobie troche smug na stopach i łokciach a już wiem w czym był błąd Jak we wszystkim trzeba nabrać wprawy. Dziś jestem już delikatnie brązowiutka (nie zółta!!!!), i mam zamiar znów poprawić... Może wystarczy... Potem podobno wystarczy nanosić preparat raz w tygodniu...

Gość też słyszałam
ze rewelacja To jest niby ten preparat ktry stosują w opalaniu natryskowym, tyle że w wersji "domowej" czyli samoopalacza Kiedyś byłam na natryskowym i byłam zadowolona, wiec może skuszę sie tez na zakup... Tylko tez sie boję tego ze zle go rozprowadzę...

Gość lejla28
solarium...ja chodzę bo nienawidze tych róznych ''opalaczy'' bo schodzą juz po kilku dniach a gdy sie kąpiesz siedzisz w brązowej wodzie... zaraz sie pewnie zlecą przeciwniczki solarium ale ja sobie chwalę

Gość he he he heeee
Z ta apolikacją to jest tak, że to taka bardzo ciemna maź wiec widzisz jak nakładasz, bardzo brudzi rece ale do opakowania dołaczone są specjalne rekawiczki, które idealnie wcierają ją w skóre. Ja troche przesadziłam ze stopami bo wsmarowałam to jak krem do stóp i tam gdzie mam grubszą skórę na piętach, nad nimi i troche na palcach było go po prostu za duzo i powstały takie smugi, kóre dziś wytrę pilingiem i dziś już pominę stopy w aplikacji Podobnie z łokciami, tam jest skóra twardsza i preparat "łapie" jakby mocniej... Też trzeba bedzie ominąć Po sciągnięciu rekawiczek oczywiscie masz białe wierzchy dłoni, ale delikatnie wcieram potem jednym palcem emulsję w wierzch dłoni i potem w drugą...te palce szoruje potem pumexem Rece wyszły super, nad resztą popracuję...

Gość he he he heeee
ja mam w tej chwili dwa znamiona o cechach czerniaka, czekam na ich wycięcie w przyszłym tygodniu i na wyniki histopatologii Z solarki korzystam od lat, nie wyobrazam sobie bycia bladą, ale w tej chwili tak trzęse dupą że jestem przez to chora ze szok Stąd ta alternatywa w postaci Fake Bake. Nigdy nieu żywałm smoopalaczy z tych samych powodów co Ty, ale zycie weryfikuje nasze przekonania, niestety

Gość ahaaaaaaahahhh
samoopalacz, chyba, że zależy ci na wcześniejszym starzeniu czy właśnie raku

Dzięki za odpowiedzi. Problem z samoopalaczami zawsze miałam, mianowicie smugi. Co do solarium to się boję bo kiedyś poszłam i się z lekka poparzyłam. Nadmieniam że byłam tylko na 6 minut.Ja mam bardzo bladą cerę a zależy mi na chociaż minimalnym opaleniu się . Córka ma komunie i tutaj już jest bardzo ciepło i niektórzy opaleni a ja blada twarz brrr...

Gość gfdjhdghm
kup balsam brązujący, to nie zrobbisz smug