Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość givemeeverything

Czy mały zez przy ładnej twarzy może dyskwalifikować kobietę?

Polecane posty

Gość givemeeverything

jw.

Gość weqefreg
JESZCZE SIĘ PYTASZ? JASNE ŻE TAK , TWARZ Z ZEZEM NIGDY NIE MOŻE UCHODZIC ZA ŁADNA HEHEHHEHHE

Gość givemeeverything
jak to nie ?:) oczywiscie ze moze. Mały zez =minimalny znam dużo dziewczyn z małym czy większym zezem i na powodzenie nie narzekają więc jak to jest? na forum gadacie inaczej a w zyciu jest inaczej?

Gość bababababababababa
też mam zeza, ale na powodzenie raczej nie narzekam :)

ja mam kumpele,ktora ma strasznego zeza! ale nosi okulary takie,ze go w ogole nie widac.powiem szczerze,ze nie myslalam,ze to robi az taka roznice.jak je raz sciagnela,to doznalam szoku!ale dziewczyna z klasa,buzia ladna i ma super przystojnego meza..wiec tak,da sie..ale jesli nie mozesz go skorygowac okularami albo opercjami,to moze byc ciezej

Gość kąpiel w koszyku
Nie, jeśli Twój charakter jest ok, i masz pogodne usposobienie. Czyli jesteś wesoła, pogodna itp. to tego nie widać wtedy. Jak jesteś odpychająca, zła i ponura, wtedy się to widzi, bo każdy pomyśli, że nie dość, że wredniasta, to jeszcze zezowata do tego.

Gość dziołłszka
ja mam znajomą która ma zeza i jak rozmawia do mnie to patrzy gdzieś indziej :O gdybym była facetem to raczej bym się nie obejrzała za zezowatą laską

Gość givemeeverything
Jeśli okulary korygują to ok ale znam też takie które ich nie noszą bo nie mogą albo np, sie wstydzą. ( w sumie nie wiem czemu ale ok niech im będzie ) Szczerze powiem ze kobiety z zezem mogą być o wiele ładniejsze od tych bez.

Gość givemeeverything
tak, tylko że nawet jeśli osoba jest pogodna to zawsze znajdą się wredni ludzie którzy postrzegają Cię przez pryzmat zeza :o Nie mówie o takim gdzie ktoś patrzy się gdzie indziej, tylko o małym ale tak przy okazji to mam fajną koleżankę z zezem, do tego niezbyt urodziwa ale ma przystojnego chłopaka i mnóstwo znajomych, właśnie przez to że jest taka miła. Też czasami się peszyłam jak mówiła do mnie i jedno oko miała skierowane np na ścianę a drugie do góry ponad mnie, ale przyzwyczaiłam się już i to nie sprawia większego problemu

Gość givemeeverything
nikt nie chce pogadać ? :D

Gość ddkkd
takie tam gadanie że zez dyskwalifikuje . Tak samo jak krzywe nogi czy zęby które ma większość społeczeństwa . ZEZOLKI , nie dajcie sobie wmówić tego że zez może wam odbierać urodę i pozbawiać szansy na normalne życie . Żyjcie jak chcecie i korzystajcie z życia aby na starość niczego nie żałować :) A zakompleksionymi pustakami się nie przejmujcie!

Gość givemeeverything
Ja też kiedyś miałam zeza, z prostymi oczkami czuję się bardzo komfortowo, odzyskałam równowagę psychiczną. Odpowiedź wyżej to pewnie kobieta :D Nie da się nie przejmować, wiem co mówię.. człowiek chodzi non stop spięty, nie ma chęci do życia, czuje się nikim. No chyba że WSZĘDZIE GDZIE SIĘ POJAWI JEST AKCEPTOWANY! Chciałabym znać opinie facetów, nie krępujcie się..

Gość Tomasz, Wawka, 24
Niestety ale odpada od razu. Mam sie domyslac czy mowi do mnie czy do kogos innego jezeli po patrzy sie kogos innego :-O

Gość rrrwww
giveme - po kiego wała zakładasz temat i pytasz ludzi,jak i tak masz już wyrobioną odpowiedź?

Gość rrrwww
to przeczytaj swoją odpowiedź na pierwszy komentarz.

Gość givemeeverything
Wedlug mnie zez w niczym nie przeszkadza, ale o opinie pytam facetów i nie takie bezczelne jak ten pierwszy komentarz choć nawet nie wiem czy to był on czy ona

Gość givemeeverything
zabrzmiało to jakbym oczekiwała samych pozytywnych komentarzy :D chodzi mi o szczerość, ale wg mnie jeżeli ktoś dyskwalifikuje z powodu zeza tzn ze jest nie normalny ;)

Gość givemeeverything
?

Gość bloondyn z Krakowa
Szczerze mowiac to skresla. Tak samo jak piersi ktore maja ksztalt jamnikow, czy szczerby miedzy zebami albo smierdzace giry.

Gość wiele wad można tolerować
ale zez ? no bez przesady .....jak niby patrzeć ukochanej w oczy ? znaczy w które oko patrzeć ?

Gość givemeeverything
a krzywe zęby są miłe przy pocałunku? bo jednak językiem coś się wyczuwa i nie mów że nie.. albo np cienkie włosy? a w oczy patrzysz normalnie, Boze co za zacofanie.. mały zezik a nie taki gdzie widac bialko

Gość Mało komu to przeszkadza.
Możesz się tylko cieszyć. Ci u których zez cię dyskwalfikuje są niewiele warci. To tak jakby odrzucić kogoś tylko dlatego, że ma np. szczerbę między jedynkami, albo odstające uszy. Jakoś ci wszyscy ludzie mają rodziny. Zresztą pomyśl sobie sama co byłabyś w stanie znieść u faceta którego kochasz. Zarwałabyś z nim dlatego, że ma zeza? Różne wypadki chodzą po ludziach. Możesz mieć wypadek i jutro nie mieć nogi i wtedy co? Moja koleżanka tak miała, a mąż jej nie zostawił i dalej są ze sobą szczęśliwi. Nie przejmuj się głupstwami, bo ludzie mają niestety większe problemy.

Gość iu09
wg mnie Marta Żmuda Trzebiatowska ma delikatnego zeza i wcale nie ujmuje to jej urody, więc przeciwnie uważam że jest jedną z najśliczniejszych kobiet jakie widziałam

Gość tolerancyjna bardzo ale..
oczywiście :O

tzw. zez pozorny. jest raczej pociągający. dodaje tajemniczości z odrobiną drapeżności :)

głupoty gadacie to tak jakby dyskwalifikowac z powodu krzywych nog ale tutaj przeciez same afrodyty:o

Gość .TTT
znam laskę, która gdyby nie zez uchodziłaby za ładną, jednak ma minimalny i dziwnie myśli się o niej jako o "ładniej".