Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość posąg montezumy

internetowe flirtowanie

Polecane posty

Gość posąg montezumy

Mam problem polegający na tym, że mój wieloletni partner odwiedza portale randkowe, flirtuje, czatuje (nie jestem pewna już, czy tylko do tego ogranicza się). Między nami raczej układa się dobrze, rzecz jasna wypiera się tego flirtowania, ale niestety nie raz zostały ślady w komputerze. Czy któraś z Was ma taki problem i czym to grozi i dlaczego tak się dzieje? Czego szukają tacy mężczyżni i kim są tak naprawdę?

Gość wrweer
seksu szukaja i tyle

Gość posąg montezumy
oj :(

Gość kombinerki i śróbka
ja mam przyjaciela ktory uwielbia swirowac panienki, wypisujac do nich mnostwo maili, czy piszac epopeje na gg. jest przystojny, wiec wiele kolezanek z fb, nk czy innych portali mu odpisuje, sa zachwycone, ze taki boski chlopak napisal do nich co slychac. kiedy juz "oswoi" sobie taka ofiare, (ona biedna, zakochana prawie po uszy, czeka z niecierpliwoscia na kolejnego maila) on odpuszcza. na pytanie po co zawraca im glowe, opowiedzial ze LUBI FLIRTOWAC. lubi wiedziec ze sie podoba, ze potrafi jeszcze swirowac, ze "nie wypadl z obiegu". a przy tym, nie spotyka sie z nimi, nie idzie z nimi do lozka, czy nie zaprasza na randki - tzn. moze i zaprasza, ale w zasadzie prawie nigdy do nich nie dochodzi... ;]