Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość orange bez orange

Wszystkie matury zdane... nudzę sie. jaka praca dla kogoś bez doświadczenia ?

Polecane posty

Gość orange bez orange

Gdzie mogę popracować przez wakacje ? Chyba umrę z nudów przez te 4 miesiące , a tak przynajmniej zarobiłabym trochę kasy. Gdzie mogę szukać pracy jak myślicie ? ( mieszkam w dużym mieście)

Gość w makdonaldzie
w knajpach na zmywaku, przy odrobinie "szczęścia" wezmą cię na kelnerkę i nauczą, w ulotkach (:o), albo zgłoś się do agencji pracy tymczasowej.

pełno stoisk letnich powstaje - np sprzedaż okularów słonecznych. albo np jako kelnerka (nawet możesz nad morze albo w góry jechać to przy okazji wypoczniesz trochę)

Gość orange bez orange
czyli trudno o pracę kelnerki ? bo właśnie o tym myślałam i może mogłabym sie do pracy nad morze załapać..

Gość orange bez orange
ooo właśnie myślałam o czymś takim ale gdzie szukać takich ogłoszeń jak to sprawdzić i w ogóle ?

Gość ,.,.,
na zbiorach owocow nie wychodzi sie wcale tak zle 🖐️ ja mialam kiedys 6-7zl/h (na czarno oczywiscie) i praktycznie nic nie robilam (jesli masz placone od godz, a nie od kg oczywiscie), a kolezanki w knajpach i sortowniach ok. 4,5-5,5zl. Najlepiej oplaca sie wyjechac za granice, ale tam mozna sie niezle nazapiertalac, albo zostac wyujanym 🖐️ chociaz kasa dobra jest. Ulotki tez moga byc jak sie dobrze ustawisz. Odpada stanie w centrum w pelnym sloncu (chyba ze ktos lubi :D ), czy latanie po domkach jednorodzinnych oddalonych od siebie o spory kawal drogi. Minusem jest, ze nie wpiszesz sobie czegos takiego w CV. Jak nie zalezy Ci na kasie to szukaj czegos co ma cos cokolwiek wspolnego z przyszlym kierunkiem studiow - wtedy juz mozna wspomniec o tym w CV.

Gość ,.,.,
Pelno w sezonie ogloszen dla kelnerki 🖐️, potrzeba chyba jedynie ksiazeczki sanepidowskiej i mozna sie gdzies zalapac.

Gość orange bez orange
a długo trwa wyrabianie takiej książeczki ? ile to kosztuje ?

Gość ,.,.,
Aha, dodam jeszcze, ze oprocz ogloszen w necie/prasie mozna polatac po barach/gastronomiach, bo nie kazdy oglasza sie w ten sposob - niektorzy np. wywieszaja tylko kartke :O. Powodzenia 🖐️ pa

Gość orange bez orange
chyba jutro się przejdę po mieście i popytam :) a tak średnio to ile zarabia kelnerka ? z 600 zł wyciągnę na miesiąc ?