Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość prawik28Brzydki

28 lat prawiczek,chyba jednak czas na agencje

Polecane posty

Gość prawik28Brzydki

Nigdy nie miałem dziewczyny,choć inicjatywy przejawiałem sporo już nie mogę się naliczyć ile koszy dostałem.pierwszy jak miałem 13 lat ostatni tydzień temu.Nie jestem nieśmiały, bardzo łatwo nawiązuje kontakt z dziewczynami,ale one traktują mnie zawsze jak przyjaciela. Głównym powodem moich niepowodzeń jest to że jestem brzydki szczupły,łysiejący,bez brwi.Moi koledzy nie mają takich problemów są przystojni,dziewczyny same ich podrywają.parę miesięcy temu byliśmy w pubie zagadały ich 2 dziewczyny,były z koleżanką która siedziała przy stole który zajmowały,powiedziały do moich kolegów że zaprosiły by ich do stolika ale ta 3 boi się że ja ja zacznę podrywać,kiedy nawet nie spojrzałem na nią bo w tym czasie kupowałem piwo.Powiedzieli mi o tym,to powiedziałem że dostałem sms że jutro będę musiał gdzieś się stawić,wiec muszę iść do domu,nie chciałem im psuć zabawy.takich historii miałem wiele w życiu.ale stwierdziłem że koniec,nie chce być człowiekiem kategorii c,idę do agencji i wynajmę prostytutkę,najlepiej 19-22 lat niską szczupłą nieśmiałą ze śliczna buzią,bo takie dziewczyny mi się najbardziej podobają.Zrobię to na co mam ochotę,udowodnię sobie ze nie jestem niewolnikiem ze mam silna wole,że potrafię wykreować życie dokładnie w taki sposób w jaki chciałbym aby wyglądało. Teraz czas powiedzieć dość marginalizowaniu,mojego życia towarzyskiego.

Gość prawik28Brzydki
Chciałbym również dodać,że ten topik o tym,że dziewczyny zakochują się we mnie bez wzajemności też jest moim dziełem.:D

Gość prawik28Brzydki
u góry podszyw

Gość prawik28Brzydki
16:03 podszyw :o

Gość prawik28Brzydki
Dodam,iż do agencji nie będę mieć daleko ( zamiast biletu na PKS kupię gumki ) gdyż jestem w niej alfonsem.:)

Gość prawik28Brzydki
Liczę również z tego powodu na zniżki 99%. :D

Gość prawik28Brzydki
Czasami kiedy moje koleżanki nie dają rady obsłużyć klientów pomagam im.:)

Gość dozwolone od lat 12
przeczytaj jeszcze raz te swoje postanowienia bo mi z nich jakis absurdem zalatuje chcesz przerwac marginalizowanie zycia towarzyskiego poprzez pojscie do burdelu i zaplacenie lasce za to buahaha, bez sensu oszukujesz sam siebie, to i tak nic nie zmieni, najwyzej co jakis czas bedziesz placil stale jakims laskom za obciaganie sobie

Gość prawik28Brzydki
Już im płacę za obciąganie.

Gość prawik28Brzydki
uppp

Gość prawik28Brzydki

Gość kirek12345
wal gdzies na prywate za 150 zł bedziesz miał takie pieprzenie ze wiekszosc dup tu piszących nigdy by czegos takiego nie umiała zrobić a ze sie wala z miłosci to tylko te robienie loda chcociaz 2/3 nie potrafi :)

Gość prawik28Brzydki
czy masturbacje przy gołej dziewczynie bede mógł nazwać inicjacją?

Gość robertinio
oj tak oj tak

Gość prawik28Brzydki
upppp

Gość prawik28Brzydki

Gość tttu
moze idz tam.Zmienisz postawe. Moze to cos w twoim zachowaniu oddpycha. Ja znam kilku brzydkich facetow ,za ktorymi jednak dziewczyny szaleja.