Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

CarrieBradshaw.

Ale sie obżarłam!

Polecane posty

Gość i cieszysz się, że Ci
odpisuję? :classic_cool:

Carrie 🌼 Skoro się obżarłaś, to spróbuj sobie wmówić, ze po prostu stosujesz dietę amerykańską. I codziennie zaczynasz od nowa, tj. dzień pierwszy. :classic_cool: Dieta amerykańska polega na jednym dniu wpełdalania oraz jednym dniu głodówki i tak na przemian. Podobno ktoś na niej schudł. 😭:-O

(😭:-O te emoticony wyglądają tak, jakby jedna ziewała, a druga krzywiła się na odór jej oddechu :classic_cool::D🖐️).

Gość cała przyjemność po mojej
stronie :classic_cool: jesteś w ogóle bardzo miła - masz w nagrodę kwiatka 🌼

Ja sie przed bożym narodzeniem odchudzalam, schudlam prawie 10 kilo, a jak swieta przyszły to znowu wpadlam w trans, aż do teraz. :classic_cool:

Gość a ja tez obzarlam sie
bo wpieprzylam nalesniki ! a poewiem wam ze zjadlabym jeszcze pizze

w sumie wróciła tylko połowa, wiec nie jest tak źle, 5 miesiecy, a serio wpierdalam jak wieprz nie raz, na noc potrafie z 5 kanapek zjesc i iść spać. :O Orendz, dziękuje, dzisiaj mnie na kafe od rana miło powitali, wiec karma działa. :classic_cool:

Poza tym moim zdaniem to nie jojo, jojo to dla mnie jak sie je normalnie, a nie jak świnia wpierdala wszystko, bo wtedy to nawet osoba, ktora cale zycie jest sucha, przytyje. :O

Ja nie żarłam kiedyś nic przed dwa tygodnie, świeciłam triumfy i w ogóle czułam się jak Andżelina Żoli, tylko że blond, ale potem wróciło mi z nadwiązką, tak więc rozumiem ten ból. 😭 Tyle wyrzeczeń dla chwili radości. Dupa rośnie, a ruszyć się jej człowiekowi nie chce, żeby coś zmienić. :D Ech, idę po lody. :classic_cool:

Ja truskawkowe. :classic_cool: Jedz, jedz, i tak już dzisiaj zawaliłaś, więc deser musi być na osłodę życia i poprawę humoru. Odbijesz sobie jutro, cały dzień jakieś kefiry czy coś. Będzie gut und fit jeszcze, zobaczysz. Skoro wtedy dałaś radę, to dasz i teraz. Ale od jutra. :classic_cool:

Będziesz karmić piersią, to zrzucisz szybko, bo wtedy chudnie się najbardziej. ;) PS: I najlepiej postaw sobie dom dwupiętrowy, dziecko na samą górę, Ty na parterze i za każdym razem, gdy zakwili, to biegnij na górę. Rundka raz, drugi, trzeci i dwadzieścia pięć kilo out. :D🖐️

Gość najpierw trzeba miec faceta ze
by dzieci rodzić :classic_cool:

Gość sie zgadza wszystko
to mi nie pozostaje nic innego jak wyciagnac lodzika z zamrazareczki :p