Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ;((((((

Jetsem nieszczesliwa przez zeza

Polecane posty

Gość ;((((((

a jeszcze jakas laska mnie dobila topikiem... mialam nadzieje ze kogokolwiek znajde ale widze ze przez glupia wade jestem skreslona u facetow... nie mialam na nia wplywu a musze cierpiec :( prostoocy badzcie szczesliwi bo wy zawsze kogos znajdziecie chocbyscie wygladali jak shrek a ta z pozoru niewielka wada jest chyba największą z możliwych :o

Gość ;((((((
nie mow ze zez jak zez bo ja nie mam w zasadzie wplywu na zycie przez niego, syty glodnego nie zrozumie, ktos z prostymi oczami mnie nie zrozumie, to wiedza jedynie osoby z tym samym problemem a u Ciebie wszystko sie da zrobic taka jest prawda...:O

Gość nnnrrr,,,uuu
fakt, trudny temat, współczuję, rozumiem że jest ci trudno bo ludzie łatwiej zaakceptują pryszcze, blizny, inne, powiedz, masz go od urodzenia? czy tego się nie leczy, np. operacyjnie, czy masz dużą wadę?

A no właśnie... syty głodnego nie zrozumie, więc nie pierdol że u mnie wszystko da się zrobić. :O Przegrałem życie już na etapie zygoty, przegrałem je walkowerem, przegrałem przed startem i nie miałem na to wpływu. Nie ze swojej winy mam popierdolone w głowie :O A zez jak zez... myślisz że ktoś wartościowy na to będzie zwracał uwagę? No chyba że chcesz być ruchana codziennie przez kogo innego no to wtedy zez może stanowić problem :O

Gość ;((((((
nawet dla wartosciowych to problem bo kazdy chce miec dobra opinie, po co ma sie ponizac z zezowata a co u Ciebie jest nie tak jesli mozna wiedziec? ja sie leczylam w szpitalu najpierw w moim miescie ale do tego stopnia wzrok mi sie pogorszyl ze musialam jechac do innego miasta, tam mialam jako dziecko jeszcze jakies cwiczenia itp., ale zeza sie nie udalo wyleczyc. Teraz musze czekac jeszcze kilka lat i wtedy zajme sie soba porzadnie, teraz sie ucze i jeszcze nie mam na to ani czasu ani pieniedzy.. :o

Gość rullon25
nie można wartościować dwóch różnych sytuacji, nie da się powiedzieć kto ma gorzej, dla każdego jego sytuacja będzie tą najbardziej bolesną bo go dotyczy,

Gość magda kołek
wiesz co, gdybym ja miała taki problem (a wierzę, że to poważna sytuacja dla ciebie) to zrobiłabym wszystko aby to zmienić, znalazłabym czas i pieniadze, jeśli tylko to jest ograniczeniem, a ty użalasz się nad sobą a nic nie robisz

Gość ;((((((
rodzice zauwazyli jak mialam okolo 3 lat ale nie pytalam ich o nic wiecej dla mnie to wstydliwy temat.. wada jest dosyc duza i czasem mam wrazenie ze mam zbieznego i rozbieznego, dziwnie mi sie ukladaja oczy no ale mniejsza o to :o wiadomo ze kazdy problem ma inne natezenie ale mnie na starcie wlasnie przez to oceniaja, cos pojdzie nie tak to tez przez to. a ile sie nasluchałam.. ten ostatni niedziel = ile masz lat?

Gość zaspana@@@
niedziel------> ale ty chrzanisz, z takim podejściem to naprawdę tylko się położyć i umrzeć, musisz być b. samotny bo ludzie uciekają od takich malkontentów

Gość ;((((((
magda kolek nie moge nic zrobic na razie, uwierz mi, za duzo pisania zeby wytlumaczyc nie potrafie sie skoncentrowac gdy rozmawiam, skupiam sie na zezie, czuje sie okropnie zazenowana dlatetgo sprawiam wrazenie osoby nudnej, wynioslej , glupiej itp. zalamuje mnie to :( Chodze do psychologa ale boje mu sie podac powodu nerwicy i depresji bo on nic w tym kierunku nie zrobi. a to dla mnie kompleks nie do przelamania niedziel oddaj mi proste oczy a ja Ci pomoge w zyciu ;);)

Gość Joanna556

Są przecież różnego rodzaju operacje zeza. Trzeba tylko po prostu poszukac odpowiedniego gabinetu, miejsca, lekarza itd. Jest też u nas w Warszawie w Dzięgielewska Instytucie Oka możliwośc własnie takiej operacji zeza. 😉