Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Smutny24.

Jestem nieśmiały :(

Polecane posty

Gość mam taka znajoma ktora ma
charakter taki jak autor...otoz autor wcale nie potrzebuje pomocy, on po prostu lubi sie nad soba uzalac bo lubi byc w ten sposob w centrum zainteresowania, a wszystkie niepowodzenia zwala na to, ze "inni mnie nie rozumieja" sratatata nie lubie takich ludzi. Wszyscy sa winni ich niepowodzeniom tylko nie oni sami i pozniej sie tylko slyszy "bo taki niesmialy jestem:(" a jak tkos udziela mu rady to pisze "wiem ze chcesz mnie zdolowac i udalo Ci sie to" ciagle sie nad soba uzala...okropny typ czlowieka!!!!!!

Gość libertas0
Stary przyjmij zasade " nie ta to inna" przecież jak cię wyśmieje czy coś w tym stylu to nic się nie stanie,nie pogryzie cię nie trzeba być Bratem Pitem żeby wyrwać laskę,złap pewności siebie i ruszaj w teren.

skoro dla Ciebie nie znam problemu i skoro dla Ciebie impreza czyli jedno z największych skupisk ludzkich jest nieodpowiednie to mam jeszcze jedną rade, a mianowicie najlepiej zaszyjcie się w pokoju opuśćcie rolety zabijcie drzwi deskami i dalej użalajcie się nad sobą to z pewnością wam pomoże... Człowieku pomyśl gdybyś nawet z takim problemem poszedł do specjalisty jakiegoś psychologa to jak myślisz co by Ci poradził??? bo ja jestem pewna na bank, że zachęcałby Cię do wyjścia z domu do wyjścia do ludzi.... na ale róbcie jak chcecie... człowiek chce pomóc coś doradzić to jeszcze nie pasuje...

Gość dghfcn
znam fajną stronke na której mozna zarobić klikając tylko w reklamy - pl.20dollars2surf.com/?ref=435710

Gość grecka_gwiazda_rapu
@ barrr ja prdl wez nie doluj już człowieka! To ze jest nieśmiały to nie powód żeby go poniżać a poza tym nie kazda kobieta jest dziffka i ci bedzie dawac d*py

Gość drifter
Ja również nie miałem nigdy śmiałości do kobiet. No onieśmielały mnie okropnie i tyle. Niby fajny ze mnie gość z wyglądu, niegłupi a jeśli chodzi o dziewczyny to masakra. Obecnie jest już lepiej i wydaje mi sie,że z taką jedną szykuje się coś poważniejszego. Pomogły niektóre rady w necie, fermony ( kupiłem sobie za namową kafe Love & Desire) oraz trochę alkoholu przed randką