Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Smutny24.

Jestem nieśmiały :(

Polecane posty

Gość do smutny , pewnie kiedyś bym
na barra naskoczyła z wyzwiskami , ale chyba mało o świecie wiedziałam.Ma ło rozmawiałam z dziewczynami , bo nie lubie bzdetów pod tytułem -on na mnie spojrzał.Ale ostatnio zaczęłam gadać i mózg mi się przepalił >one naprawdę same daja , i kafeterianki niech nie naskakują, bo synonimem jest galerianka , która nie jest prostytutką.Smutny chyba nic nie musisz robić , poza odpicowaniem sie na przystojniaka , towar sam się trafi.

Gość _Misiek__
barrrr: Byłeś burakiem, jesteś i tak już zostanie. Gnębić to ty możesz ręcznie swojego małego. Tacy jak ty gdy dojdą do mojego wieku to potrafią już tylko opowiadać... a ja mam sex co 2-gi dzień. Smutny24: Gdy byłem w Twoim wieku też byłem nieśmiały. Ta nieśmiałość skończyła się gdy podjąłem pracę i wtedy zacząłem więcej z ludźmi rozmawiać. Po prostu wszystko przychodzi z czasem. Kiedyś byłem tak nieśmiały że nie potrafiłem odezwać się w towarzystwie, a teraz sam się łapię na tym że może gadam zbyt dużo. Pierwszą dziewczynę miałem w łóżku w wieku lat 26 i wcale mi się do tego nie spieszyło. Przecież masz swoich znajomych, czy to jeszcze z czasów szkolnych, czy to z pracy. Pochodź do znajomych na imprezki. Znajomi znajomych mają znajomych, a wśród nich na pewno znajdziesz swój ciekawy obiekt zainteresowania. Głowa do góry.

Gość zauroczona:):)
zjadles już obiad???? a co jadles

Gość magnolia_88
Temat całkiem ciekawy. Ja również uważam, że barrr ma rację. Gdybym miała komuś dać z tych dwóch, prędzej jemu, choć oczywiście nie bierzcie tego za propozycję. Widać, że smutny to nudziarz, a z barrem przynajmniej byłoby ciekawiej.

Gość Smutny24.
Dziękuję wszystkim za słowa wsparcia. Naprawdę wiele dla mnie robicie i wiem, że muszę wziąć się w garść, żeby rozwiązać swój problem. Tobie magnolio też dziękuję za wypowiedź, rozumiem, że barrr wzbudza w Tobie większe zainteresowanie i w pełni szanuję Twoje zdanie.

Gość magnolia_88
No spoko, smutny. Nie martw się, sam wiesz jak jest. Po prostu wyraziłam swą opinię. Powinieneś od barrra przejąć pewność siebie. Podoba mi się jego styl

Gość magnolia_88 ale byloby
ciekawie jakby ci nalal po mordzie :classic_cool:

Gość barrrr
Słuchaj smutny, jest akcja, załatwiłem ci dziewczynę. Wczoraj wszyscy na mnie najeżdżali, że taki zły jestem, a to oni dawali ci rady, które są dla ciebie szkodliwe. Więc im pokażę, że to ja w tym towarzystwie jestem najlepszy. Oczywiście skrzynkę piwa będziesz mi musiał postawić. Nie wiem, skąd jesteś, ale przecież do niej dojedziesz, bo warto. Dziewczyna jest moją dobrą znajomą, przejrzała twoje posty i przyznała mi rację że potrzebujesz kuracji. Napisz do niej na gg: 8097521 i powiedz, że jesteś od bara. Tylko tego nie spierdziel.

Gość Smutny24.
barrr- czy Ty sobie ze mnie żarty robisz?

Gość Alleczka
Smutny, tak obserwuję ten temat od wczoraj i teraz, kiedy przeczytałam post barrra obawiam się, że on chce cię wykorzystać lub zrobić pośmiewisko. Dlatego nie ulegaj mu, ja się z tobą spotkam. Ja cię nie wykorzystam, po prostu pomogę tobie odzyskać śmiałość. Napisz do mnie na gg: 4032074, jeśli będziesz zainteresowany. Napisz z tego numeru, który podałeś w pierwszym poście, żebym miała pewność, że to ty.

Gość Alleczka
Człowieku, to nie są żadne żarty. Stawiasz mi skrzynkę piwa, ja ci załatwiłem dziewczynę i pokażemy tym wszystkim forumowiczom, że mogą nam nakichać. Nie słuchaj tej alleczki, pogada z tobą na gg, a potem się rozmyśli, albo się spotkacie i w ostatniej chwili się rozmyśli. Moja koleżanka jest pewna, napiszesz do niej, spotkacie się i to zrobicie. Jak tego nie wykorzystasz, to drugiej takiej okazji miał nie będziesz.

Gość Alleczka
barrr, dlaczego podszywasz się pod moim nickiem? Ja smutnemu naprawdę składam propozycję, więc się nie podszywaj, pisz pod swoim

Gość barrrr
Widzisz, bo jak już załatwiłem smutnemu laskę, zawsze się znajdzie taka zdzira jak Ty, która chce wszystko zepsuć. Zresztą skąd wiesz, że to byłem ja w poprzednim poście, może ktoś inny?

Gość barrrr
no dobra, to ja stworzyłem Alleczkę. Chodzi o to, żeby smutny poczuł, że ktoś się za nim ugania. Przynajmniej coś dla niego robię, a nie to co reszta trolli na tym forum, którzy tylko doradzają, a potem twierdzą, że są tacy fajni.

Dlatego bezpieczniej byłoby Smutnemu iść do burdelu, niż korzystać z Twoich usług. Trzeba byłoby być idiotą, żeby pójść na ten układ.

Gość Smutny24.
barrr - załamujesz mnie naprawdę. Dzięki za troskę, ale możesz wyluzować. Fajnie by było mieć dziewczynę na noc, ale ja Tobie po prostu nie ufam.

Gość metalucifer
smutas - a może po prostu pójdziesz do jakiegoś lokalu, poprosisz dwie czy nawet trzy panie na godzinkę, poczujesz się jak szejk arabski i śmiałośc ci wróci? tylko nie pisz, że na panienki nie pójdziesz, bo masz do kobiet szacunek, one ten szacunek mają w d to po prostu ich praca i tyla. barrrr - obawiam się, że kolega smutas tak bardzo odpłynął w świat harlekinów, że może by problem, żeby zawrócił

Gość Smutny24.
Być może to dobra rada, żeby iść do burdelu, ale jeśli miałbym zapłacić ponad tysiąc złotych za noc z kobietą, to już wolę zaryzykować z propozycją barrra i mieć kobietę za skrzynkę piwa. Problem w tym, że ja barrrowi nie ufam i nie wierzę, że jego propozycja jest poważna.

Gość żałość i smutek
wiecie co? ręce mi opadają. Moja opinia on jest tego nie warty. Możecie po mnie jechać ale wiem co mówię. Zal mi Ciebie że taki jesteś.

Gość metalucifer
Smutny24. = błagam stary powiedz, że to prowo:D "od dziwek wolę propozycję barrra ale i tak z niej nie skożystam bo mu nie ufam" :D ty jesteś dorosłym facetem, czy dwunastoletnią dziewczynką , wtóra wierzy, że trzeba czekac, czekac , czekac, a książę ( czy księżniczka ) na białym koniu sama się zjawi i odtąd świat będzie piękniejszy? swoją drogą przy takich polewkowych tematach zawsze jedno mnie ciekawi - załóżmy, że księżniczka się zjawi - co dalej? będziesz wzdychał patrząc jej w oczy :D?

Gość metalucifer
żałość i smutek - eee tam zaraz żal ci go. takie jęczydupy sąprzecież zabawne

Gość żałość i smutek
Bo albo ten cały temat to prawo i udaje debila albo naprawdę jest cholerną jęczy dupą jak to ująłeś

"Niektórzy" to mają tupet. Normalnie alfons podeje numery do swoich "pań" smutny ale nie przejmuj się jak nie napiszesz do tej to kolega poda Ci jeszcze 13 innych numerów :D Im więcej czytam te wypowiedzi tym bardziej kocham zwierzęta. Niektórzy to są tak nachalni ze swoimi radami i wypowiedziami, że nawet nie umieją dostrzec, że ten który założył ten temat nie chce z nich korzystać. ŻAL ! a co do wypowiedzi "Przynajmniej coś dla niego robię, a nie to co reszta trolli na tym forum, którzy tylko doradzają, a potem twierdzą, że są tacy fajni. " TROLEM to może jesteś ale TY i wcele nie uważam się za fajną, bo nie jestem w sobie zakochana tak jak TY! i jakoś nie zauważyłam żeby inni tak o sobie pisali więc nie wiem skąd Ci się to wzięło . . .

Gość barrrr
Widzisz smutny, wszyscy po tobie jadą i mają rację. Jesteś żałosną jęczydupą, też mi ciebie żal. Dlaczego niby mi nie ufasz? Mam ci ta dziewczynę wysłać pocztą? Jedźcie po nim ludziska aż zmądrzeje ten chłopczyk. Od razu w pierwszym poście napisałem, że jesteś nikim i taka jest prawda, wszyscy tak uważają.

Gość alez Ty autorze
jestes dziwny....niby udajesz takiego niesmialego, a tak naprawde zalezy Ci tylko na tym aby wyruchac jakakolwiek dziewczyne, nawet taka z burdelu i tyle

Gość żałość i smutek
bo sam z siebie robisz ofiarę smutny i taka jest prawda

A Ty smutny to jesteś baba czy facet!? weź się za siebie! Na kafe kobiety nie znajdziesz! Dziś sobota więc szykuj się na impreze! Wypij coś na odwage i wyrywaj laski:) Tylko normalne, a nie DZIWKI jak co niektórzy... idź na żywioł.

Gość metalucifer
Noemi25 = nie alfons podaje numery pań, tylko koleś chciał go poznac ze swoją znajomą która nie jest przesądna. normalne, że ludzie tak robią, ciebie nikt nigdy koledze nie przedstawił? to że nie chce skożystac z rad - jego ból, rady typu "szukaj a znajdziesz" zdaje się już stosuje i nie przynoszą rezultatów. alez Ty autorze - facet ma 24 lata i jest prawikiem to jasne , że ma ciśnienie. a gadki o szacunku...to nie szacunek tylko wymówka dziewicy, która chce, ale się boi