Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MundurowaPani:-(

Na spotkaniu powiedział,ze spotyka się ze swoją kolezanką i zaprosi mnie na slub

Polecane posty

Wszystko pięknie, odstawiłam się jak nigdy, myslałam,ze mu zależy. To miała być najcudowniejsza randka, po chwili rozmowy zapytał, czemu nie mam faceta, bo on zaczął sie spotykać z taką jedną koleżanką swoją i trochę się spieszy bo ma z nia randkę, a ja chciałam mu powiedzieć,ze mi zależy, już po tych slowach po prostu powiedziałam,ze muszę wracać i poszłam... A on potem pisał jakies smy w stylu:co słychać, jak wieczór? Srak, nie wie jak!! Najgorszy dzien, upokorzenie, łzy, już nie wspomnę, ze powiedział,ze dostanę zaproszenie, jeśli im się ułoży

nikt mnie nawet nie pocieszy, nie napisze dobrego słowa, co innego gdyby to był temat o seksie:-( ech

Gość taka sobieeee
nie martw sie faceci to świnie :)

Taaa wyjątkową swinią jest on a ja sobie płaczę:-(

Gość rexonaaa
nie przejmuj się za jakiś czas znajdziesz sobie wspaniałego mężczyznę tylko w to trzeba uwierzyć :D Pozdrawiam i nie płacz tylko ;)

po prostu mnie zgasił:-( Cały tydzien chodziłam szczęsliwa, z zamiarem,ze mu powiem, i co? on mnie wyprzedził, poinformował o swojej partnerce