Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wyśniłam go sobie

Spotkałam swój ideał ale jest mały problem

Polecane posty

Gość wyśniłam go sobie

Nawet jestem tego pewna, chłopak jest moim ideałem z wyglądu. Problem w tym że nie umiemy do siebie zagadać. On się wstydzi, ja się wstydzę i tak naprawdę mijamy się a nic z tego nie wynika. Wiem ( czuje że mu się podobam) Ja do niego nie podejdę bo jestem zbyt nieśmiała, ale on chyba też. Tak bardzo chciałabym go poznać

To mu napisz liscik i daj, albo kogos zeby mu dal. Dzisiaj to ludzie jacys malo pomyslowi sa.

Gość wyśniłam go sobie
Tak ale wtedy pewnie już będą otwarte karty. Teraz jest tajemniczość, pewnie go intryguję, a jak się odważę i podejdę to będzie równoznaczne że na niego lecę :/

Gość wyśniłam go sobie
Bo boją się wyśmiania/odczucenia...

To sie boj dalej. Kto nie ryzykuje, tez nie zyje :D Trzeba czasami cos zaryzykowac. Lepiej byc odrzuconym, niz sobie robic nadzieje i pozniej, zobaczyc go z inna co?

Gość feria preference
ja mam gorzej bo spotkalam ideal pod wzgledem wygladu i charakteru ale problemem jest jego dziewczyna :o super co?

Gość ja wiem ;ppp
to wcale nie pasujecie do siebie, oboje jestescie niesmiali a w zyciu sie tak nie da... bo para calkiem niedobrana z was bedzie . tak juz jest jedno ciche drugie gadula, jedno niesmiale drugie odwazne itp bo jak oboje niesmiali to nic w zyciu nie zalatwicie bo bedzie wam wstyd pojsc do urzedu itd itp

zagadaj pod pretekstem, typu która godzina gdzie jest ulica X, gdzie można coś zjeść w okolicy, no wymyśl coś żeby luźno zagadać :)

Gość a się ma takiego starego
dorze, że mały problem, a nie interes.

Gość SaNGwinKa
Mam tak samo. Też spotkałam ideał, nawet próbował zagadać, ale jak zwykle wszystko schrzaniłam. Facet szybko się poddał i teraz mnie ignoruje...

Gość wyśniłam go sobie
Może źle to ujęłam, ja mam problem z zagadaniem teraz kiedy jestem świadoma tego że on mi się podoba. Tak normalnie gdybym spotkała go pierwszy raz lub drugi wtedy bym spytała o godzine itd, ale nie kiedy widuję go codziennie to tak nagle mam odpalić która godzina? Bo to trochę żałosne ;)

Gość zenek778946846
Która godzina? Pyta dziewczyna Jak masz rozmiar wszerz i wzdłuż ? Jesteś gotowy ? Zatem zaczynam : "Wolność", zapomnij o tym już :P

Gość Basiol
miałam podobny problem ja po przejsciach do tego szara myszka on wprost idealny ale również nieśmiały usmiechy i oczka trwały kilka lat- tak lat znałazłam go na gg piszemy ze sobą od jakiegoś czasu i mam nadzieję ze znajomość sie rozkreci...

Gość wyśniłam go sobie
No ja go niestety znaleźć nie mogę, nie mam punktu zaczepienia :/

Gość wyśniłam go sobie
Może jeszcze ktoś...