Gość fh,dhm,kd Napisano Maj 13, 2011 moim ulubionym jest ptasie mleczko smietankowe, potrafie zjesc cale na raz, nastepnie czekolada nadziewana i brownies ktore tez moge jesc tonami Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Proszek do prania 0 Napisano Maj 13, 2011 Moje też ptasie mleczko ale waniliowe, i żelki te "myszki" (podjadam je dzieciom ;) ) I oczywiście Merci i te kulki czekoladowe z orzechami tylko zapomniałam ich nazwe :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość babbbbbbbb Napisano Maj 13, 2011 baton 'bajeczny' Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kinder bueno Napisano Maj 13, 2011 białe michałki, chałwa waniliowa i czeska studencka czekolada biała Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość a moje ulubione to cukierki Napisano Maj 13, 2011 czekoladowe, michalki, wiosenne, trufle, takie wielkie, one sa tylko na wage a ja kupuje rozne rodzaje po pare deko Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jarecka 0 Napisano Maj 13, 2011 oprocz ptasiego mleczka... bombolada biala rafaello ciasta rozne przedwszyystkim tisamisu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość aż mi się jeść zachciało :p Napisano Maj 13, 2011 cukierki daim, białe michałki, dumle, jeżyki i ciasteczka fornetti Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość moje to princessa Napisano Maj 13, 2011 bywalo ze przez miesiac jadlam codziennie 2 kokosowe, ale przestalam bo mi zbrzydla Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość delicjeeeeeei takie wloskie Napisano Maj 13, 2011 amaretto, sa twarde slodkie chrupiace i migdalowe, pycha Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
arpad17 0 Napisano Maj 13, 2011 rafaello Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość martinaaa Napisano Maj 13, 2011 rafaello, kinder bueno, ferrero rocher Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość cghkllcg Napisano Maj 13, 2011 ja najbardziej lubie ze slodyczy sledzie :P dlatego jestem piękna,szczupla :) a wy zapasione krowy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kiedyś uwielbiałam Napisano Maj 13, 2011 galaretki w czekoladzie i pastylki miętowe, ale zaczęłam mieć kłopoty z poziomem cukru we krwi, to tylko pomarzyć i powspominać mogę ah Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość u mnie w domu sa zawsze Napisano Maj 13, 2011 powtarzam zawsze: chipsy (męża) delicje ptasie mleczko orzeszki i jeżyki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
agawa1977 1 Napisano Maj 13, 2011 nie przepadam ale jak juz to mleczna goplana we fioletowym opakowaniu z białym napisem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zaraz tam 0 Napisano Maj 13, 2011 Ja uwielbiam Petitki Lubisie o mlecznym nadzieniu - pyszne, taka moja maleńka przekąska :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość wiosenna stokrootka Napisano Maj 13, 2011 Nie jem słodyczy, od czasu do czasu jedynie jakieś małokaloryczne ciasto ewentualnie lody (teraz bo sezon) ale nie czekoladowe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość wiosenna stokrootka Napisano Maj 13, 2011 a takie gotowe w stylu: batoniki, cukierki to nie jem juz chyba od 10 lat Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość jdbnbvvbvbbvbv Napisano Maj 13, 2011 Czekolada Schogetten Trilogia, draże orzechowe, Princessa kokosowa, Snickers. Mniam:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość jdbnbvvbvbbvbv Napisano Maj 13, 2011 No i Kinder Bueno Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość alirta Napisano Maj 13, 2011 hmmm. można zaliczyć do słodkości uwielbiam duże,mięsiste, soczysto czerwone truskawki zamaczane w bitej śmietanie>>>> Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość OneTwo Napisano Maj 13, 2011 Długie wafle oblane czekoladą Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ,,k,, Napisano Maj 13, 2011 wszystko co w czekoladzie oraz wyjątek to wafelki wszelkiej maści (te nawet bez czekolady, żarłam na kilogramy.) I teraz przez nie muszę się odchudzać :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Thorntons Napisano Maj 14, 2011 Czekoladki bombonierki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kamil miś Napisano Maj 14, 2011 Tofifi,sezamki,nutella,lody orzechowe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość pppppsd Napisano Maj 14, 2011 teacakes Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość przeslodzona Napisano Maj 14, 2011 uwielbiam biale michalki, marsy, delicje wszelkie, galaretki w czekoladzie, twixy, czekolade gorzka z malinami alpen gold, rafaello, wisnie w likierze, żelki z biedronki takie kolorowo-biale pyszne sa, i batony z biedronki czekoladowe z ryzem preparowanym... i m&m żółte i tiramisuuuuuu :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ja bardzo lubie Napisano Maj 15, 2011 wszelkiego rodzaju bombonierki, Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kaciaa 0 Napisano Maj 15, 2011 zelki haribo tradycyjne i o smaku coli rafaello czekolada mauxion powietrzna batoniki czekoladowe dove lindt lindor te czerwone viole czekoladki tiki taki kasztankieczka digestive tradycyjne czerwone i z czekolada ciast Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kokoroko Napisano Maj 15, 2011 rafaello, ptasie mleczko Milka, czekolady ritter sport (biała z całymi orzechami, marcepanowa, z rumem, orzechami i rodzynkami). Ale jem b. rzadko, bo nie przepadam za słodyczami Aha i batonik ''bajeczny'' A co to są te BIAŁE michałki? czym się różnią od tych tradycyjnych? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach