Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nndrtrtff

Czy baleriny czy na obcasie?

Polecane posty

Gość nndrtrtff

Zaczynam jutro prace w sklepie z bizuterią i teraz mam problem jak sie ubrac. wiadomo spodnie czarne eleganckie do tego bluzka biala elegancka no i czy baleriny czy buty na obcasie?z zakrytym palcem

Gość gygiuygkbu
adidasy!

Gość nndrtrtff
bardzo zabawne

jesli na ''dzień dobry'' chcesz wyglądac elegancko to ubierz na obcasie a gdy będą cię bolec nogi przebierz je na balerinki...balerinki zabierają mało miejsca więc na pewno znajdzie sie dla nich miejsce w torbie...

Gość nndrtrtff
Poli dziekuje ci kochana:) To chyba zaloze na obcasie ale bluzka to nie wiem czy biala to takie niemodne juz. Czy jakas inna polecasz bluzke? jakas na allegro jakbys mi pokazala:)To bymsobie jutro przed praca kupiła szybko bo ide na 13:)

Gość Dasza26
ja pierdziele, kobieto. Skoro masz problem z głupim ubraniem sie do pracy, to jak ty podejmujesz jakies wazne zyciowe decyzje? Przerazajace to.

Gość nndrtrtff
umiem. po prostu chcialam sie dowiedziec. Ide pierwszy raz do takiej powaznej pracy.

Gość gvebaebharbh
koniecznie balirinki. Ja kiedys pracowałam w butiku i uwierz, że po 8 godzinach stania na obcasach nogi ci wejdą w tyłek. Jak bardzo chcesz te obcasy to chociaż wrzuć balerinki do torebki na zmianę, gwarantuję, że zmienisz:)

Gość nndrtrtff
ale ja nie ide do butiku ide z bizuteria i to beda tylko 4h.

Gość gvebaebharbh
a co to za różnica butik czy biżuteria? Koło mojego akurat był jeden z biżuterią i tam dziewczyny cały czas stały. Rób jak uważasz, 4 godz wytrzymasz i tak, myślałam, że na cały dzień idziesz.