Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość beczkowanogaaaaaaaaaaaa

co jest gorsze duży przych czyli jabłko czy gruszka?

Polecane posty

ja jestem gruszka i twierdze że kobiety z otyłością brzyszną mają znacznie prościej to zrzucić no i lepiej to wygląda bo chociaż cyce mają a tak nogi jak belki a cyc że szkoda gadać żaden jak sądzicie

Gość grucha bambucha
gruchy mają przerąbane 😭 ale za to są pyszne w smaku :classic_cool:

przepraszam za literówki w temacie ale mam ciemno w pokoju i nie widze klawiatury a ślepa juz jestem :P

no jest przewalone masakra

Gość fgjdifdfdfd
ja jestem klepsydra

Gość fgjdifdfdfd
tylko mam nogi krótkie za to a stopy rozmiar 41

fgjdifdfdfd--gratluje jednak pytam o te dwa typy

ile masz wzrostu? ja też mam dużą stopę zreszta jakbym miała pisac co mam a czego nie to załamka

Gość ciamcia
j ajestem jablko i powiem Ci to jest makabra! Nozki patyczki, biodra waskie i nagle wielki brzuchol i jeszcze iweksze cyce. Wolalabym byc gruszka

ciamcia przynajmniej masz chude nogi i cycki brzuchol zbijesz mówię Ci

Gość w takim razie ja to co
no właśnie jak rozpoznać kto jaką mą figurę jaki typ. powiedzmy na moje wymiary jaki mam typ uda-53cm biodra-93 talia-66 biust-89 ramiona-92

Gość OneTwo
w takim razie ja to co --- Ty jesteś fajna dupa.

Gość soryr, ze na ogolnym
gruszki wygladaja lepiej, bo to kobiece jest bardziej. oczywiscie nie mowie o skrajnoasciach, ale chyba kazde jablko wyglada zle, ma plaskodupie i w ogole nie podoba mi sie ta figura, a gruszki jednak ardziej kobiece i mozna z takiej gruszki zrobic ladna figure-cwiczenia zdzialaj cuda, z jablkiem gorzej.

Gość ja jestem gruszką ale
szczupłą, jednak tyłeczek mam i dosyć dosyć biora, nogi na całe szczęście mam długie dlatego jako tako wyglądają, cycki mam rozmiar 65 E , brzuch płaski, więc tak najgorzej nie jest ale ja swoją figurę lubię :)

Gość Bzdurainininin
A ja uważam, że bycie gruszką jest o wiele lepsze. Sama jestem gruszką, ale wysoką i jednak szczupłą więc póki co na pierwszy rzut oka tego nie widać ;p. Najlepiej to widać na niższych dziewczynach, bo są bardziej ,,zbite''. Gruszki mają brzuchy jak baloniki, zero talii (myślę, że wcięcie w talii jest bardzo istotne), duże piersi. Przy tym ramiona wciąż szerokie, a już same nózki mniejsze ( co nie znaczy, że szczupłe, to się rzadko zdarza). A gruszki ? Małe piersi, ale zawsze wyglądające estetycznie (w porównaniu do przelewających się jabłek u których cięzko odróżnić piersi od brzucha), duże wcięcie w talii i stety, niestety szerokie biodra i zwykle spora pupa i duże uda. Ale ja myślę, że o ile się ćwiczy, to mogą to być świetne proporcje ! Mała talia i szerokie biodra (biodra, nie pupa) to świetny zestaw ! Poza tym dla gruszek są idealne spódnice rozkloszowane, czyli jedne z moich ulubionych ;). Także gruszeczki niech się cieszą, zresztą podobnie jak każdy typ, bo każdy ma coś w sobie dobrego.

ja bym podała swoje wymiary ale sie wstydze możecie mnie przekląć od grubasów ale ostatnio jest b.źle

Gość w takim razie ja to co
e tam nie przesadzaj będzie dobrze , ja podałam swoje i nie jestem wysoka zaledwie 161cm

ku,rwa nawet nie gruszka jakiś mało wymiarowy klos jestem czytajcie i wspłczujcie biodra 96 cm 😭 udo w najgrubszym miejscu 58 cm kolano 40 😭 piersi 85 (hahah, piersi ) talia 68 cm no i co sadzicie

ja mam 166 ostatnio się dowiedziałam że jestem gruba to wiem, ale niewiedziałam że to widać az tak

chce z ud zrzucić te 3 cm rozciągam się ale chyba najwidoczniej za mało jem mało tzn pewnie tak mi się tylko wydaje

fatalne mam wymiary,co?

dziewczyny, cwiczcie, a bedziecie super wygladac, wszystkie! ja jestem gruszka, ale wysoka i mam tendencje do tycia w dupie, ogolnie mam dosc spora. jak kiedys tak sie zapuscilam i jeszcze nalozylam spodnie bez kieszeni i szwedy z wysokim stanem, to uslyszlalam, ze mam nieksztaltna dupe. to bylo dawno, 2 lta temu wzielam sie za siebie i zaczelam cwiczyc i musze powiedziec, ze zaczelam siebie lubic:) a wtedy z ta nieksztaltna dupa wcale nie bylam gruba, tylko pomimo szczuplosci malo jedrna, taka jakas fle.

ja wmiarę cwicze ale zdarzaja mi sie takie wpadki jak ta w udach przez 3 mce przytylam 2 cm

Gość Nanaka
a ja jestem mega niesczęsliwą klepsydrą... ;( moja kolezanka jest gruszka, ale jest b.ladna.

dlaczego nieszczęśliwą?

Gość Xy none sens
Jak sie dba o siebie to nie ważne czy brzuch czy dooopa wszystko sie ma zgrabne

klepsydry sa super!co Ci przeszkadza?

Gość Nanaka
pryszcze. nie ma ich duzo, ale sa.. i moja rodzina, ale o tym pisalam w innym topiku i nie bd sie tutaj rozklejać .. moim zdaniem twarz jest niestety wazniejsza od figury ..

też mam pryszcze więc ze mna jest zupełna tragedia dziewczyno

Gość eeeeeeeeeejjjjjjjjjjjj
na figurę gruszki jest sposób, push-ap biustonosz , bluzka z odpowiedznim krojem ciemne spodnie i buty na obcasach. no i dopasowana bluzka w tali