Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Margarytcia

Znaleziony dokument

Polecane posty

Gość Margarytcia

Witam. Dzisiaj mój tata znalazł w tunelu prawo jazdy pewnej kobiety. Moja mama po adresie znalazła jej numer telefonu i skontaktowała się z nią. Umówiła się z nią ze ta odbierze zgubę w jej miejscu pracy. Czy w związku z tym może mieć jakieś nieprzyjemności? Dodam, że nie wiem w jakich okolicznościach został zgubiony lub skradziony owy dokument. Nic poza nim nie było.

Nie będzie miał nieprzyjemności. Wątpię żeby ktoś podejrzewał Go o kradzież. Prawo jazdy ma zdjęcie więc wątpię by Twój tato był do kobiety podobny ;)

Gość no coś ty - dlaczego miałaby
mieć nieprzyjemności? Ja odnalazłam dowód osobisty jakiejś kobiety, a na spotkanie przyszła z kwiatami i ucałowała mnie dziękując za oddanie

Gość Margarytcia
Mój ojciec obawia się, że ona może oskarżyć o to że ukradł jej dokumenty i nasłać policję. Telefonicznie powiedziała, że wyrobiła już nowy.

Ale po co miałby Jej kraść? Na obce prawo jazdy ani nie pojedzie ani nie weźmie kredytu. Obawy mamy są bezzasadne.

Gość Margarytcia
Ale obawia się, że ktoś ukradł jej razem inne rzeczy. Może one były w portfelu lub miała dużą gotówkę tam... Tego się obawiamy, że będzie chciała zwrotu czegoś czego nie mamy.

To niech nie oddaje osobiście tylko wyślijcie pocztą. Adres na pj.

Gość Margarytcia
Mama już się umówiła z tą osobą. A teraz siedzi i płacze, że była taka uczciwa i chciała oddać...

Gość Margarytcia
Człowiek chce dobrze a później z tego same nerwy...