Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość elulaaaaa

mam ochote na ostry seks

Polecane posty

Gość elulaaaaa

od bardzo dawna nikt mnie nie potrafił zaspokoic juz sama nie wiem co z tymi moimi partnerami :(

zanka88 oh yeah. a najlepsze jest to ze w tej chwili bardziej mam ochote na minetke niz na loda :)

hehehe co za zbieg okolicznosci bo ja tez mam ochote na minetke xD

olala, ja stolyca, moze byc problem... skonczone 24 l. oj, chetnie popracowalbym teraz jezyczkiem, chodz tutaj... :)

do stolicy mam okolo 4 godziny drogi;p ja mam 23;p wiec nie jest zle;p hehhe xD a nie ma to dla Ciebie znaczenia jak wygladam?? chcesz only cipke widziec?? ;p a co wprawny ten jezyczek masz?? ;p

Gość elulaaaaa
:d o nie ja ytez chce heheh zadko sie zdaza ze facet woli robic kobiecie dobrze niz samemu oddawac sie rozkoszy

elulaaaaa widzisz, akurat taki naszedl mnie nastroj :) pewnie za jakis czas najdzie mnie ochota na loda, ale w tej chwili lizalbym... bez pamieci! skad jestes? :) zanka88 nie bede hipokryta - wyglad ma znaczenie :) ale nie jest najwazniejszy. generalnie mam ochote wylizac cipke, ale oczywiscie - nie kazda. a co, jestes gotowa przyjechac do wawy ? :>

no nie wiem jak mam jechac taki kawal drogi po byle jaka minetke to mi sie nie opyla;p musi byc cos wyjatkowego:D Widze ze masz ochote nie tylko na jedna cipke xD Ja jestem raczej nie brzydkaxD napewno bys sie mnie nie wystraszyl;p i jestem szczuplutka;p

szczuplutka.... brzmi kuszaco. bardzo kuszaco :) po cos wyjatkowego.... wiesz, mam zajebista ochote na minetkowy maraton - az mi ozorek nie odpadnie, hihi :P ogolnie rzecz biorac fajnie byloby zrobic sobie dzien oralu - np. w 3 osoby :)

Gość elulaaaaa
to fajnie miec takiego faceta :D mmmmm :* ojj ja z daleka bo okolice czestochowy :(

hehe i zapewne 2 kobietki?? ;p masz ochote na maraton?? :D czyli w gre wchodzi nie jeden orgazm....;p kuszace:D

Gość Xxxmen
Czemu tu wszystkie są piękne i młode :-)

elula to niedaleko mnie;p a jaki masz stosunek do kobiet?? ;p ze sie tak zapytam;p

elulaaaaa hehe do uslug :) szkoda, ze taki kawal, pozostaje nam zatem glownie fantazjowanie... fajnie byloby przejsc gdzies na priv zanka88 najchetniej 2 dziewczyny, ale.... wszystko zalezy od tego, na co ma sie ochote :> ale 2 cipki na raz - tego jeszcze nie probowalem, KUSI! :)

xmen nie napisalam ze jestem piekna xD to zalezy od gustu ale moim zdaniem raczej nie odstraszam wygladem;p

Gość elulaaaaa
widze robi sie nam tu mały trojkacik heheh :D fajnie nigdy nie probowałam m :P

elulaaaaa, zanka88 skoro mieszkacie blisko siebie to ladujcie sie w jakis srodek lokomocji i przyjezdzajcie :D

hehe elula ja tez nie xD ale w sumie kobieta musi niezle robic minetke wartalo by to kiedys spr;p e tam bedziemy do wawy jechac skoro niedaleko mieszkamy siebie. Przeciez same mozemy sobie poradzic;p nie elula?? ;p

Gość cuśtam
To wcale nie jest takie nietypowe :)

Gość elulaaaaa
xmen :d hehe jest wiele pieknych kobiet :P a tu czasem siedza te niespełnione :P a skad troszke dokladniej jestes zenka :)?? lubie kobietki :P lubie sie z nimi całowac nie przeszkadzaja mi :D

oj tomus szybko pewnie bys chcial lodzika bo robieniem samej minety pewnie by Cie nie zadowolilo;p a zreszta ja i tak wiem ze jak bym chciala przyjechac do Ciebie to bys mnie goraco przyjął;p

zanka88 jasne ze bym chcial, nie sadzilas chyba ze jestes alodziarski ? :> przyjalbym przyjal, ale skoro wycofujesz sie rakiem, to liz sobie cipke sama :P

mieszkam ok 120 km od czestochowy;p naprawde bardzo nie daleko;p ja tez lubie kobietki;p moze podasz mi maila elulko to sobie prywatnie pogadamy;)

tak tak tak zenka i elulka wymienia sie mailami i zostawia mnie... na lodzie?? :) dziewczyny, jestescie okropne.

Gość Xxxmen
A dawno byłaś ostatni raz "spełniona" ? :-)