Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość eosan

Zakochałem sie w mężatce po 30

Polecane posty

Gość ///////////////,,,
eosan_________a dlaczego ze swoja dziewczyna jestes 9 lat jak ona taka zła?

Gość Autorze i Ty wierzysz mezatce
ze nic ja z mezem nie laczy i dla Ciebie sie z nim rozwiedzie? Ales Ty naiwny. Ona wyciagnie od Ciebie kase, zmanipuluje, wykorzysta, a pozneij kopnie w tylek i pojdzie do innego. Swedzi ja to i owo, hormony buzuja, wiec chwyta sie brzytwy i roztacza wokol siebie czar. Wspomnisz moje slowa.

Gość eosan
na prawdę myślałem że to jest to czego szukałem, z biegiem czasu oboje podśmiewaliśmy się że jesteśmy juz ze soba z przyzwyczajenia a nie z miłości coś w tym było prawdziwa miłośc wygasła nie ma tej iskry która nadawała pędu temu związkowi. od około 3 miesięcy czułem sie przytłoczony obecnością mojej partnerki, zero prywatności nic nie mogłem zrobić bez jej wiedzy. W końcu nie wytrzymałem i powiedziałem jej że chcę troche luzu i zrozumienia. Nie to żeby za młodu sie nie wyszalał i szukał szaleństwa teraz.

no to masz chlopie czego chciales.... przeczytalam wszystko od poczatku....sluchaj serca, nie ludzi...bo sam widzisz ja ci doradzaja... ty wiesz na pewno z ktora kobieta chcesz spedzic zycie...wiek nie ma zadnego znaczenia... jezeli potrafiles sie zakochac w innej kobiecie...tzn. ze w twoim zwiazku juz od dawna nie dzieje sie dobrze...zakochany facet nie szuka ....

Gość ///////////////,,,
eosan________ i myślisz,ze ze strszą kobietą,z dzieckiem bedziesz szczesliwy i nie wypalisz sie tak:-) Przeciez na starcie masz juz przesrane.Nieudolna mezatka z dzieckiem,to nie atut,tylko wielki minus.

Gość ///////////////,,,
drach1_________On sie zakochał,bo nie przebywa z ta kobietą i jej dzieckiem na co dzien. Zycie codzienne to nie bajka,szczegolnie gdy kobieta ma juz dziecko i ma meza brutala.

Gość eosan
moja obecna tez jest starsza ode mnie, a to że ktoś jest w nieudanym związku małżeńskim nie przekreśla jej możliwości na szczęście do końca życia

Gość do eosan
zle wybrales forum. zreszta, co to z Ciebiez afacet, ktory pyta sie o takie rzeczy na Kafe? to znak, z enie jestes pewny swojej decyzji, miotasz sie... tak naprawde to musisz byc strasznie niedojrzaly emocjonalnie. zastanow sie na spokojnie, czy podolasz wychowac nie swoje dziecko, czy bedziesz chcial sie kochac z kobieta o 5 lat starsza za jakies 10 lat itd. Zycie to nie bajka, maz tej kobiety na zawsze bedzie zwiazany z ich dzieckiem, czy tego chcesz czy nie. Ale Twoje zycie, Twoj wybor.

Gość eosan
ona potrzebuje być kochaną, zrozumienia, wsparcia itd... wszystkiego tego czego obecny mąż jej nie dał a za maż wyszła za młodu

Gość ///////////////,,,
eosan________widac ,ze wolisz taka nieudolna kobietę,bo przy niej wydaje ci sie,ze jestes meski w swoim wieku :-)

Gość ja pierd...
ale desperat. kreca go takie pokraki zyciowe.

Gość eosan
drach1 dzięki za normalną odpowiedź pozostałym życzę dobrej nocy

ale wy pieprzycie...przepraszam, ale cisnienie mi rosnie jak to wszystko czytam...nie jestem malolatem...nie jedno w zyciu przeszlam...i nie raz jak wy musialam wstawac z kolan..chociaz nie chcialo mi sie zyc...przez faceta... to ze chlopak tu napisal to musi od raz znaczyc ze jest glupi i nieodpowiedzialny...tak?...czysty idiotyzm...po prostu, ma problem...jak kazdy inny...i mozna sobie podyskutowac...ALE NIE OD RAZU LINCZOWAC !!! A kto powiedzial ze ta 31 latka nie da mu szczescia? bo co bo ma meza i dziecko?w jakim swiecie wy zyjecie?...gdyby byla milosc i szczescie w jego zwiazku...nie zakochalby sie... a jezeli w jego zwiazku nie ma milosci...co moze sie kazdemu przydarzyc...to co, to znaczy ze ma w nim tkwic?...zycie czasami jest wredne....a on powinien walczyc o swoje szczescie...koszta beda wysokie....ale czasami tak juz jest...i nawet jak staniemy na glowie...to nie zmienimy faktu,ze on swojej narzeczonej juz nie kocha...

Gość ///////////////,,,
drach1________dokładnie przeczytałaś jaka ta 31latka jest? Przeciez ta kobieta nie jest normalna do konca ,jezeli ma meza tyrana i nie chce sie z nim rozejsc przeztyle lat.Ona swojemu dziecku krzywde robi zyjac z takim mezemj. Teraz dopiero zaczeła myslec aby sie od meza uwolnic,bo nainwego mlodego poderwała.

a co my wiemy o tej kobiecie, zeby tak zle o niej myslec? po pierwsze...zyje w chorym malzenstwie...boi sie ...normalne...kazdy na jej miejscu by sie bal...jezeli ma sie do czynienia z nieobliczalnym typem.Autor zadanego pytania nie oczekuje od nas rozstrzasania zwiazku tej 31 latki. Przeciez nie ona pierwsza i nie ostatnia jest w nieszczesliwym malzenstwie...i wazne zeby cos z tym zrobic.A dlaczego ona nie ma prawa zakochac sie w autorze...Zakochana kobieta rowniez nikogo nie szuka... I nie przeginajcie z ta roznica wieku....jaka to roznica:)

Gość Moze nie jest jeszcze gotowa
aby od meza odejsc. Ciebie tez, az tak dobrze nie zna/nie ufa, zeby zaraz tak wszystko na raz rzucic. A co bedzie, jak sie miedzy Wami nie ulozy? zostanie sama na lodzie

Gość Moze nie jest jeszcze gotowa
a moze ona Ci tylko tak powiedziala, ze jej sie z mezem nie uklada, moze chce Cie tylko przeleciec?

taaak...na pewno...przeciez chlopak napisal ze znaja sie dluzej z pracy...to tak glupi nie jest zeby zauwazyc o co chodzi dziewczynie... odejsc od kogos jest jeszcze trudniej...niz zostac porzuconym...

Gość eosan
do Moze nie jest jeszcze gotowa dlatego daliśmy sobie czasu by dokładniej sie poznać pospędzać ze soba więcej czasu bym i ja i ona była pewna tego co czuje i żeby wszystko się ułożyło jak na leży żeby żadne z nas nie zostało na lodzie. To nie jest jakaś tam byle koleżanka której chodzi tylko o dobrą zabawę, która mówi dużo bo chodzi jej tylko o sex - nie ten typ. A że z mężem jej sie nie układa widzę to na co dzień.

Gość wyslij wiadomosc.........
Najpierw niedojrzaly palancie zakoncz zwiazek z dziewczyna a pozniej bierz sie za mezatki. Asekuracyjnie trzymasz dziewczyny na wypadek gdyby mezatka sie nie rozwiadla. Co za idiota!

Gość Qinto lejdiss
miałeś wypisać dziś plusy i minusy swoich kobiet

Gość eosan
i je wypisze wieczorem!!

Gość WenEcja.......
Wiesz co? ! Wal sie i ta swoja mezatke. Jak zwykle wszystko spieprzyłeś, tylko do tego sie nadajesz! Nie jestes wart żadnej. Zobaczysz jeszcze jaka sielanke bedziesz miec z mezatka, Niedojarzły chlopczyku! Nie interesujesz mnie ty i ten twoj topic. Tyle czasu poszlo na marne. Na przylosc pamietaj o wiekszej dyskrecji. On nie poznal jej w pracy tyko na jakims forum czy czacie i maja tylko kontakt internetowy.

Gość onaaa35
zastanów się zanim cos napiszesz piep.... farmazony jakich mało w tym wątku już, skoro pisze że w pracy to znaczy że tak jest i nie tobie oceniać czy to był czat czy cokolwiek, poza tym facet nie napisał że ją kocha nad życie i się dla niej da pokroić tylko że zakochał się i oczekuje rad

Gość WenEcja.......
mnie to juz nic nie obchodzi. A ty jak nie wiesz to sie nie wtracaj debilko!

Gość eosan
wenecja po co piszesz w tym wątku skoro nie masz nic do wniesienia, nie udało Ci się w życiu ?? to zacznij się leczyć na nogi bo na głowę może już za późno

Gość WenEcja.......
eosan ty sie lepiej nie odzywaj, sam sie lecz klamco! Ty i ta twoja mezatka. Zaluje ze zmarnowalam tyle lat z toba. W ciagu chwili stales sie dla mnie obojetny.

Gość eosan
nie znam Cię więc po co piszesz takie bzdury

Gość WenEcja.......
dobrze mnie znasz i ja ciebie tez

Gość WenEcja.......
wydalo sie co ? I dobrze dosyc tych klamstw!