Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość eosan

Zakochałem sie w mężatce po 30

Polecane posty

Gość julia112
przeszłam dokładnie przez to samo. mój facet po 5,5 odszedł do kolezanki z pracy, bo ma dziecko jest nieporadna, ma kłopoty z mężem i potrzebuje jego pomocy. a to że ja cierpie nie ma znaczenia i fiej mi powiedział;jestes silna, poradzisz sobie, jestem jej potrzebny" przeszłam załamanie nerwowe, nie chciałam życ, brałam leki nasenne i antydepresanty. nie dlatego, ze odszedł tylko dlatego że mnie oszukał, zranił i dał się zmanipulowac a ja wierzyłam że mogę mu ufac było cięzko ale życie z kims takim to porazka najwazniejsze żeby sie podnieśc dlatego nie wiem co lepsze, twojej narzeczona na pewno zasługuje na kogos lepszego, boję się tylko jak to przezyje

Gość ///////////////,,,
katarina1155--nieszczesliwy w zwiazku,a myslisz,ze z tą 31 latką i jej dzieckiem będa szczesliwi? Bo ja moge sie założyc,ze ich sczescie bedzie trwało do pierwszego problemu zwiazanego z zyciem RODZINNYM. Teraz to moze im sie wydawac,ze bedzie fajnie,bo spotykajac sie tylko nie ma sie wspolnych problemow.

Gość ///////////////,,,
eosan___________co za bzdury pleciesz.Jezeli małzonkowie źle sie do siebioe odnosza,pomiedzy nimi sa spiecia i to powazne,to niestety dziecko bardziej cierpi bedac w takiej rodzinie .Nawet psycholog ci powie,ze lepszy rozwod w tym wypadku.

Gość eosan
myślisz że życie jeszcze nie dało mi po dupie jesteś w błędzie, i nie wiem skąd od razu bojowe nastawienie że problemy rodzinne na pewno zniszczą wszystko

Gość ///////////////,,,
eosan_____taki niby cwany,zaradny z ciebie 26 latek,a wklejasz ten sam temat na innym forum :-)

Gość eosan
oczekuje szybkiej odpowiedzi i dialogu ONLINE

Gość ///////////////,,,
eosan_______26 latku,bo nie udzwigniesz bagazu RODZINNEGO zycia z kobietą ze zniszczona psychika i jej dzieckiem,ktore przezyło swoje krótkie zycie w rodzinie pełnej nienawisci. W ogole coz ty za desperat,ze chcesz sie zwiazac z kobieta po przejsciach i z dzieckiem?

Gość ///////////////,,,
eosan_________odpoweidzi szukasz tutaj :-) na czacie,no to pogratulowac rozumu :-)

Gość ///////////////,,,
chodziło o kafeterie ,a nie o czat :-) pomyliłam się

Gość eosan
nie oczekuje odpowiedzi tylko rad twoją kwestie juz znam

Gość julia112
jestes palantem :zanim poznałes mężatkę to narzeczona ci pasowała, uczciwi ludzie najpierw sie rozchodza jak im się nie układa a dopiero później rozgladają się za innymi wiesz jakie jest najlepsze wyjscie z tej sytuacji?

Gość ///////////////,,,
eosan_____trzeba być nieźle szurnietymaby oczekiwac w tak powaznej kwestii rad na forum :-) Atwoja matka co na to,a masz jakiegos przyjaciela,z ktorym mogłbys na ten temat pogadac,czy moze tez taki bez przyjaciooł jestes jak i ta 31 latka?

Gość eosan
moja matka będzie mnie wspierać w jakiejkolwiek mojej decyzji, mam z kim pogadać ale pisze tutaj też chce utrwalić sie w moim przekonaniu

Gość julia112
mądra matka powinna ci przypomniec o odpowiedzialności a nie przytakiwac synusiowi pewnie jestes jedynakiem?

Gość ///////////////,,,
eosan_________ani ty ,ani ta 31 lata nie macie z kim pogadac,bo jakbyscie mieli,to ona dawno by od meza odeszła,a ty bys w ogole nie zauroczył sie ta kobietą.

Gość ///////////////,,,
eosan_________moge sie załozyc,ze twoja matka poeiwe ci,chłopie poc o ci 31 latka z dzieckiem,gdy masz fajną dziweczyne ,z ktora jestes jzu tyle czasu,a jak juz tak sie nią znudziłęs,to chocia zposzukaj sobie młodej,bez dziecka .

Gość eosan
wasze zdanie w mojej kwestii juz znam dajcie sie wypowiedzieć innym, dobrej nocki

Gość ///////////////,,,
eosan________i tak ci sie zycie z ta 31 latka z dzieckiem nie uda,wspomnisz moje słowa.

Gość julia112
ty nie chcesz znać prawdy, ty juz postanowiłeś tylko czekasz na kogos kto potwierdzi twoją wersje

Gość eosan
a ty juz z góry zakładasz że jestem na przegranej pozycji, małostkowa mentalność polaków

Gość ///////////////,,,
eosan______Twoja dziewczyna sie otrzasnie na epwno po zerwaniu i znajdzie sobie fajnego faceta i bedzie sie nabijac z ciebie,ze z psycholka z dzieckiem sie zadajesz :-)

Gość eosan
nic jeszcze nie postanowiłem w 100% rozmawialiśmy z nią o czasie że poczekamy na rozwój wydarzeń i jeśli wyklaruje się prawdziwe uczucie to obie strony zaangażują się ile tylko sił by było dobrze

Gość ///////////////,,,
eosan_______napisz w czym Twoja dziewczyna jest gorsza od tej 31 latki?

Gość ///////////////,,,
eosan_____podziel strone na pół i napisz plusy i munisy obu pań.

Gość eosan
żebyś mogła jeszcze dobitniej się naśmiewać

Gość ///////////////,,,
eosan_________po prostu zobaczymy ktora z pan ma wiecej na plus.Ja sadze,ze jednak wiecej plusów ma Twoja dziewczyna.

Gość julia112
do /////////,,, szkoda czasu na kolesia po prostu jest niedojrzały i szuka wrażeń co ma lepszego? pewnie to że jeszcze jej nie przeleciał

Gość eosan
Julia i myślisz że tu chodzi tylko o sex, to idż juz spać nie każdy jest taki jak twoi rówieśnicy

Gość ///////////////,,,
eosan_________no dlaczego nie zrobisz tej listy:-) czyzby ta 31 latka z samych zalet sie składała ;-)

Gość eosan
///////////////,,, co do tych plusów daj mi z jeden dzien na rachunek + i - OKi na pewno je tutaj przeczytasz ale juz nie dziś