Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ---rozdarta--

znam faceta od 3 lat

Polecane posty

Gość ---rozdarta--

znam faceta od 3 lat... Jak dla mnie jest ideałem.. tylko jest jeden problem na stale mieszka za granica. spotykamy sie raz na rok.. ;/ A po za tym jest po rozwodzie i ma dziecko.. ale mimo to niesamowicie mnie do niego ciagnie.. z niecierpliwoscia czekam na tel. od niego... I nie wiem jak mam postapic?? Ja mam 2o lat a on 32..

Gość ramonna@
związek na odległość? nie dla mnie

Gość ---rozdarta--
Ale tego nawet nie mozna nawet jeszcze zwiazkiem nazwac.. my nawet jeszcze ze saba nie spalismy...

jak jesteś niedojrzała to za żadnego się nie bierz. Kurwa po1co z tego że on ma dziecko po2super się znacie jak go widziałas 3razy w życiu skoro piszesz że raz w roku go widujesz po3ten temat to jedna wielka lipa

Gość ---rozdarta--
kontrabasik - zdziwil bys sie jakie zycie pisze scenariusze.. co z tego ze tak malo sie widzielismy.. ale istneje cos takiego jak internet i tel... On chce mi wszystko dac a ja boje sie tu wszystko rzucic i wyjechac razem z nim...

Gość ---rozdarta--
gdyby nie ten bekart juz dawno bym z nim byla...:o a tak coz...jestem dla niego tylko latwa dupa...:(

jestem kobieta. Tak jesteś młoda i nie wiesz co to jest miłość. Miłość to branie drugiej osoby ze wszystkim wadami zaletami jak ma dzieci to i z dziećmi. A poza tym nie wierzę w miłość przez internet czy telefon nigdy nie wiesz co tam się naprawdę dzieje......

Gość --rozdarta--
no tak ja chyba jestem za mloda zeby sie w cos takiego wplatywac.. ale liczy sie takze dobra zabawa i mam nadzieje ze te wakacje bedzie udana..!

niech Ci będzie dobra zabawa ale to się trochę inaczej nazywa.....:o w takim razie życzę wakacji bez wpadki