Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

CarrieBradshaw.

Faceci to tępe kootasy.

Polecane posty

chociaż w sumie do mnie może też tak troszkę :classic_cool: krowa odyeb się od simuf 😭 moja simka to najpiękniejsza kobieta na świecie. moje odzwierciedlenie :classic_cool::O faceci fakt może i nie urodziwi , ale wygląd nie jest najważniejszy c'nie?😭:classic_cool:

a to można powiedzieć ze mój jest cierpliwy i to bardzo bo też się tak zachowuję :classic_cool: ale chooj, taką jak ja to ze świecą szukać więc niech się cieszy :classic_cool:

Ej, moja milosc zycia w sumie jest brzydka obiektywnie patrzac. :classic_cool: Ale ja zawsze wolałam brzydkich facetow, niż pedałów po solarium. :classic_cool:

Paletz chcesz do końca życia dawać żrić temu choojowi, myć go i prowadzić go do kibla 😭 tuż to nie facet a ciulik bez chooja bo ja u simsów chooja nie widzialam więc po tzo Ci taki pokraka? :o

Kurva, co do solarium, to kiedys sie spotykalam z takim i jak sie dowiedzial, że ja nigdy nie byłam w owym miejscu, to zrobił wielce zniesmaczoną mine. :O :classic_cool:

Paletz poki jestem w miarę trzeźwa to nie przeginaj pauy :classic_cool: Carrie- Boś się zaniedbała laska :o Pewnie tipsów 5cm tez nie miałaś? :o :classic_cool: Wstyd! nie dziwię się, że Cię rzucił :p

Gość ...faith hope glory
już was namierzyłem.

Ja kiedys zostałam odrzucona, bo nie chcialam dać dupy w parku, w ktorym jest multum gówniarzy w wieku 1-5 :classic_cool: a typ mial fetysz, zeby ogladali jego gołe dupsko. :classic_cool:

Ja kiedyś mialam ale wqrwiały mnie bo tak mi się ciężko wydawało na paluchach :o wolę swoje :p Głodna się zrobiłam :o

Carrie z kim Ty się zadajesz? :o Mnie kiedyś koleś na "randce" zapytał czy chciałabym być zgwałcona :classic_cool: :o

a jeden chooj, z którym "chodziłam" w wieku 16 lat przyjeżdżał pod mój dom i puszczał w swoim maluchu na magnetofonie piosenkę jednen osiel l czy jakos tak "ile dałbym by móc zapomnieć te chwile"... i tak codziennie, aż ojciec się wqurwił i wyleciał ma niego z jakąś taką cięzką pauką i go zyebał bo wstyd był przed sąsiadami :D a jako, że miał jedyną ukochaną córeczkę to musiał ją chronić przed debilami :classic_cool:

W ogóle to mi się przypomniało jak wracałam z dyskoteki :classic_cool: opowiem Wam jak chcecie bo jak nie to nie będę się wysilać :o

Bylam z koleżanką na wiejskiej dyskotece :o Oczywiście tatusiowi powiediałam, że idę do niej na grilla, będą tam jej rodzice itd i kazał mi wrócić najpóźniej o 2 w nocy. Oczywiście dyskoteka się przedłużyła i wróciłam o 6 rano. Ojciec wstawał o 7 do pracy i akurat jak wracałam to szedł sąsiad i pytałam go czy u mnie w domu świeci się światło bo chciałam wejść tak, żeby nikt nie zauważył a ten powiedział, że nie. Okazało się, że drzwi zamknięte więc lekko pukałam bo brat miał pokój najbliżej drzwi wejściowych ale chooj, nie obudził się kootas :o aż w końcu jakiś żul pijany wszedł nam na posesję to się wystraszyłam i zaczełam mocno bić po drzwiach i dzwonić na dzwonek, ojciec już wqrwiony wychodzi, chce mnie zyebywać a ja mu mówię "Kurva, od 2 w nocy biję na drzwi, nikt mi nie otwiera, musiałam na schodach spać bo co miałam zrobić" itd, Ojciec zmieszany zaczął mnie przepraszać i jeszcze do sklepu mi po soczki poleciał i herbatki robił bo pewnie zmarzłam jak tyle godzin przed domem na dworze spałam :classic_cool: jebło mi sie :p

kurva mój dominujący samiec alfa nakazuje mi iść spać 😭 mam się kłaść spać , a nie trollować na kafeterii :classic_cool: to idę :P ale nie dlatego , że on mi kazau :classic_cool: tylko jestem chora 😭 współczujcie mi bo mam 4 dzień biegoonkę i końca nie widać :classic_cool: spoko idę jutro do lekarza. także niestety jeszcze tu wrócę :classic_cool: mam nadzieje 😭 tymczasem 🖐️