Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

CarrieBradshaw.

Faceci to tępe kootasy.

Polecane posty

Gość .ANAL i ZATORr..,
a ty brzydka jesteś

Gość .ANAL i ZATORr..,
jak to z tąd i owąd chora jesteś ? czemu krwawisz

he, he, he pozdrawiam środkowym palcem Dobre :D _________________ A co znaczy tępe kutasy.... że jacy są? świnie parszywe, nieszczere i niewierne? Czy, że mało inteligentne świnie? Czy wszystko razem wzięte?

po prostu dawno nikt Cie nie wyruchał i dlatego popadasz w nienawiść za która kryje sie tesknota i pragnienie

Nawet ja ? Przecież jestem zawsze dla wszystkich miły :) okresss :O fuuuuu :( skrzepy i wycieki :O

Poza tym masz jeszcze jakieś doświadczenia oprócz tępymi kootasami ze śmierdzącymi? :o Kurweła 😭 to mnie teraz zszokowałaś :(

nie moge zostać :O bo już jestem :( nie no :) miesiączka mi nie straszna, tylko trzeba uważać na patelnie albo garnek jak leci w twoja stronę :O

Tez czułam i teraz mam kolejną miłość życia już od 5 lat i kto wie czy ostatnią :classic_cool: a Ty dlaczego uważasz, że spierdoliłaś? Skoro juz do takich zwierzeń doszło, to trzeba sie czegoś więcej dowiedzieć, żeby móc o czym później plotkować :classic_cool:

Nie odezwie sie, już tyle czasu mineło. 😭:classic_cool: Ja to tylko w mario pogrywam czasem, w sumie z niego tez prawdziwy mezczyzna, takie poswiecenie, żeby uratować dame serca. 😭 A spierdoliłam, bo zachowałam sie jak skończona, durna cipa z problemami psychicznymi. :classic_cool:

Paletz simsy są mało urodziwi :classic_cool: chciałam se stworzyć jakiegoś majkela skołfilda czy cuś a mi wyszedł jakiś pokraka w spodniach na kant :o w dodatku się garbił i dużo żarł, więc za kilka lat miałabym spasionego grubasa :classic_cool: i jeszcze do kibla musiałam go prowadzić :o