Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Alegottka

Gruba i brzydka kobieta jest jak lysy facet - nic nie warta

Polecane posty

Gość Alegottka

Takie sa fakty moje mile

Gość no bez przesady
a ty jestes znawczynia?

Gość Alegottka
Bo jest nieatrakcyjny, zalosny, odpychajacy

mi lekko grube czasem sie podobaja, ale brzydkie juz nie. Z tym ze mi sie czesto podobaja takie ktore przez innych sa uznane za bedace ponizej przecietnej. Uroda jest pojeciem wzglednym w pewnych granicach

Gość no bez przesady
dopiero ty jestes odpychajaca :D

mimo, ze nie jestem ani gruba, ani brzydka, ani łysa;p uwazam, ze sa inne wyzsze wartoci wartosci ;) bo uroda przeminie... pozatym niedociągniecia urody mozna poprawić, a głupoty juz nie ;p

a wg mnie autorka ma problemy z wagą i rzucił ją łysy facet dlatego ma takie zdanie :o

Gość Dreamboat
Jeszcze 2 miechy temu przyznalbym racje ale no coz mialem bliskie spotkanie z puszysta Pania i co musze powiedziec ze nie bylo tak zle jak myslalem ze bedzie:-) tak sie starala itd itp ze az mnie tym ujela :-) oczywiscie nie ma jak jedrne cialko ale...:-)

Gość kajak kojak
pozatym niedociągniecia urody mozna poprawić, a głupoty juz nie ;p jednak jest dla Ciebie ratunek, bo poza inteligencją wrodzoną, jest też coś takiego jak inteligencja nabyta:) jest jeszcze coś takiego jak rozwój i zdobywanie wiedzy

Gość gjgry
a słyszałaś o Annie Kalacie? Każdy moze się podobać, czy to łysy czy nawet jak napisałaś gruba i brzydka kobieta. Wartości człowieka nie mierzy się po tym czy ktoś ma włosy na łbie czy nie, czym się mierzy niech każdy sobie sam odpowie.

Gość abla_babla
:) ha smieszny temat, bardzo! ot co

Gość BMI wporzo - OK!
Jestem facetem. Lubię zarówno malutkie, drobne, filigranowe dziewczyny, jak i o pełnych kształtach, z dużym tyłkiem, biodrami i udami. Jednak nie lubię dwóch rzeczy: niedowagi i anoreksji oraz nadwagi i otyłości. To są choroby. A one nie są piękne, tylko odrażające; człowiek wie to instynktownie. "Może ona już tak am od urodzenia i to nie jej wina" KAŻDY GRUBAS SIĘ TAK TŁUMACZY. Prawda jest taka, że żaden nie potrafi się przyznać, że to przez jego niepohamowany apetyt, jedzenie niezdrowej żywności (cukier, tłuszcze, słodycze, olej utwardzany, mięso, białe pieczywo, kolorowe napoje gazowane), brak wysiłku fizycznego (spacer nie wystarczy, chodzi o to, żeby się porządnie zmęczyć - prawdziwe spalanie zaczyna się dopiero, gdy zaczynamy się ostro męczyć), siedzący tryb życia, gnicie przed tv, zajadanie przekąsek itd. Weźcie się do roboty grubasy, bo wasze tłumaczenia są groteskowe. "To nie moja wina, że jestem taka" A QrVVA CZYJA!? "Może i je dużo, albo padła 'ofiarą' bulimii, no po ciąży też jest tendencja do tycia" każdy grubas się tłumaczy. w Auschwitz nie było grubych ludzi. To oznacza, że schudnąć może każdy, a grubasy obżerają się i takie są tego skutki. Dieta wegetariańska i ćwiczenia fizyczne, niejedzenie chipsów, niepicie słodkich napojów i trening fizyczny - oto przepis na normalną sylwetkę (niekoniecznie "chudą", wystarczy normalne BMI)