Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czarnaoliwka1

Najładniejsze na kafe, ujęcie drugie ;)

Polecane posty

Gość czarnaoliwka1

Ciąg dalszy rankingu najładniejszych wg was kafeterianek..... wiadomo nie każda się pokazała więc komentarze typu 'ja tu jestem najładniejsza ale się nie pokażę' wsadźcie sobie w dupe :P liczą się te z fotami w stopce lub te które widzieliście prywatnie!

Gość Gustaw XIV
czarnaoliwka1 zacznij od siebie...dawaj fotę

Gość czarnaoliwka1
z moją twarzą wypadam z rankingu :P

Gość łukasz21z
musze wam coś powiedzieć. byłem raz w kinie z bratem kolegi. i jak wyszlismy z kina już, to spotkalismy siostrę brata sąsiada mojej szwagierki, która ma duże cycki. no i ona powiedziała żebysmy poszli się czegoś napić i obgadać film, bo ona też chciałaby go zobaczyć. no i jak usiedliśmy w parku na piwie spotkaliśmy pana który był bezdomny i miał wino. zaczął nas namawiać na tego winiacza, ze niby taki dobry. nie chcieliśmy oczywiście brać od menela, ale on tak strasznie, ale to straasznie śmierdział, że chcieliśmy się go już pozbyć no i sie napisliśmy tego winiacza. jak się tam pochlaliśmy we czwórkę, to się obudziliśmy 2 dni poźniej 10 km od tego parku, pod mostem. nie wiem co się działo, ale ja nie miałem spodni, brat kolegi miał tatuaż, bezdomny nie śmierdział, a siostra brata sąsiada mojej szwagierki była w ciąży. i jak wracałem do domu bez tych spodni, to olśniło mnie że jest mi tak wygodniej. i postanowiłem, że już zawsze będę chodził bez spodni, nawet do kościoła, i nawet w zimę. tak więc niegdy człowiek nie wie kiedy stanie się coś takiego co zmieni zupełnie jego dotychczasowy sposób myślenia i postrzegania świata. fascynujące, nie?

Gość łukasz21z
a potem wszyscy jebaliśmy się aż do rana :o

Gość oczywiście że dyrektore
:classic_cool: